cinsiyeti sürpriz olsun

mamagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
69
1
26
İstanbul
eşim cinsiyetini ögrenmek istemıyor sürpriz olsun dıyor. eskilerde oldugu gıbı. varmı bızım gıbı dusunen??

Aslinda bende istemedim son ay ogrenelim dedim esime en son randevumuzda yada 8. Ayinda ama esim cok sabirsizdi pipi merakimiz vardida azcik:) ama bizim kiz gol atti babasina babacim mis kokulu bi kizgeliyor dedi simdi diyor surpriz erkek olursa tihaf olurum ya ben kizima alistirdim kendimi herseyi basi saglik tabi cinsiyetinden cok ben sagligini merak ediyordum ins bebislerimizi kucagimiza aliriz sag saglim :) ama cevredekiler okadar cok yorum yaparki yok karnin sivri yok yuzunde cil var guzellesmissin cirkinlesmissin insan ister istemez merak ediyor

bende öyle istiyorum aslında ama alışverişini düşününce bilmek gerekiyor

bende öyle istiyorum aslında ama alışverişini düşününce bilmek gerekiyor

evet bende başta alısverısı dusundum ama zaten besık araba falan hep standart renk alınıyor ıkıncı cocugada kullanmak ıcın. sıyah grı kırmızı gıbı. hastane cıkısını felanda hp hayalım bembeyazdı zaten . beyAZ alırım alcagımıda dıye dusunuyorum

ilk çocukta fazla aman kızım yada oğlum olsun demedim ama şimdi bir kızım olduğu için erkek istiyorum ama önce sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlısı olsun. kızımda herkes erkeğe benziyor hamileliğin demişti bir tek ben kız olacak demiştim.allah herkese sağlıklı bebişler versin.

aynı düşüncedeyiz canım benimde hep hayalimm bu beşiğide beyaz alıcam sadece ıcını cınsıyetıne gore yapıcam arabasını fılanda standart renk alıcam kı ıkıncıye de kullanayım sımdıden cok heycanlıyım

Benim eşimde öğrenmeyelim diyor ama ben çatlarım dayanamam... Hem şimdi okadar tekneloji varken neden öğrenmeyelim canım.önceden usg yokmuş bilmiyolarmış ozaman doğumuda tarlada evde falan yapalım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…