- Emoji Skoru
- 193
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi lawengineer
14. haftamdayım ultrasonda erkek dedi doktor ama fatal dna testinde cinsiyeti farklı çıkan oldu mu acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12. Haftada fetal dna yaptırdım kız dendı doktor da ultrasyon da doğruladı ben de degısır mı dıye düşündüm14. haftamdayım ultrasonda erkek dedi doktor ama fatal dna testinde cinsiyeti farklı çıkan oldu mu acaba.
14te bana da "erkek bakin bu da pipisi" dendi 20de detayli ultrasonda kiza döndü14. haftamdayım ultrasonda erkek dedi doktor ama fatal dna testinde cinsiyeti farklı çıkan oldu mu acaba.
cidden pipi gibi mi duruyordu acaba :) özel miydi devlet miydi gittiğiniz doktor bu arada. detaylı da kız göründüyse değişme sanırım o14te bana da "erkek bakin bu da pipisi" dendi 20de detayli ultrasonda kiza döndü
25'te "kiz da diyemem erkek de diyemem ama %90 erkek" dendi.
su an hala bilmiyoruz, ne cikarsa bahtimiza:)))
çatal dan da olmuyor pek yanılma neyse o diye biliyorum12. Haftada fetal dna yaptırdım kız dendı doktor da ultrasyon da doğruladı ben de degısır mı dıye düşündüm
Bugün konu açtım ama fetal dna da yanılma olmaz dedıler
Bende öyle düşündüm ınsallahçatal dan da olmuyor pek yanılma neyse o diye biliyorum
Siz yaptırdınız mı fetal dnaçatal dan da olmuyor pek yanılma neyse o diye biliyorum
evet bugün verdim , kızım olmasını çok istiyorumm hatta ultrasonda ben kız gibi anladım ama doktor pipisi bu falan dedi Bilemedim ondan sormak istedimSiz yaptırdınız mı fetal dna
Rabbım gönlünüze göre versın hayırlısını ınsallah sağlıklaevet bugün verdim , kızım olmasını çok istiyorumm hatta ultrasonda ben kız gibi anladım ama doktor pipisi bu falan dedi Bilemedim ondan sormak istedim
fatal dna değil ultrasondan farklı cinsiyet çıkabilir mi onu sormak istedim açıkcasıFatal dna kromozomdan bakmıyor mu nasıl yanlış çıkacak ki?
yani eliyle gosterdi :)cidden pipi gibi mi duruyordu acaba :) özel miydi devlet miydi gittiğiniz doktor bu arada. detaylı da kız göründüyse değişme sanırım o
sanki erkek pipisi değil gibi o bilemedim tabiki işin uzmanları daha iyi biliyor, tekrar giderseniz muhtemelen netleşir diyeceğimde artık netleşmesi lazım sanki :) bugün verdim testi bakalım çıkmasını bekliyorumyani eliyle gosterdi :)Eki Görüntüle 3805174
devletti
detaylidan doner mi bilmiyorum, doktora "detaylida kiz demislerdi" dedigimde "kiz da diyemem erkek de ama %90 erkek gorunuyor" demisti.
yani sizin bebe de fetalde kiz ciktiysa kizdir muhtemelen. karisabiliyor kordonla
heee siz bugun verdinizsanki erkek pipisi değil gibi o bilemedim tabiki işin uzmanları daha iyi biliyor, tekrar giderseniz muhtemelen netleşir diyeceğimde artık netleşmesi lazım sanki :) bugün verdim testi bakalım çıkmasını bekliyorum
ilk duyduğumda çok saçma ama üzülmüştüm, ilki erkek 2.si kız olsun çok çok istedim, benim kız kardeşim yok elimimde kız kardeşi yok hani kızımız olsun diye daha çok üsteledik hatta ona göre de hamile olma ayarlaması falanda yaptık sonra erkek duyunca üzüldüm 3.çocuk doğruracak güç kuvvetimde yok :)) hayırlısı artıkheee siz bugun verdiniz
ben de fetalde kiz cikti doktorda erkek cikti sanmistim.
hakkinizda hayirlisi olsun, merak etme neyi varsa insan ona alisiyor. ben de kiz isterdim, doktor erkek diyince erkek analigiyla tonla hayal kurdum sonra kiz diyince uzuldum. simdi kiza da adapte oldum:) insan kendi canindan olana cabuk alisiyor
siz fetal dna yaptırmış mıydınız acaba orada cinsiyet söylediler miheee siz bugun verdiniz
ben de fetalde kiz cikti doktorda erkek cikti sanmistim.
hakkinizda hayirlisi olsun, merak etme neyi varsa insan ona alisiyor. ben de kiz isterdim, doktor erkek diyince erkek analigiyla tonla hayal kurdum sonra kiz diyince uzuldum. simdi kiza da adapte oldum:) insan kendi canindan olana cabuk alisiyor
neye istinaden kuz dedilerki acaba, özel miydi gittiğiniz doktor peki. ben sonuç bekliyorum bakalımFetal dna %99 sonuç veriyor dediler ben yaptırmadım ama 12.haftada kız dedikleri bebeğime 17.haftada erkek demişlerdi bugün detaylı ultrasonda da erkek olduğu netleşti artık
yaptirdim ama devlette yaptirdim, soylemediler.siz fetal dna yaptırmış mıydınız acaba orada cinsiyet söylediler mi
Hiç bilmiyorum özele gidiyorum ama kızı da erkeği de diyen aynı doktorduneye istinaden kuz dedilerki acaba, özel miydi gittiğiniz doktor peki. ben sonuç bekliyorum bakalım