- 28 Ocak 2016
- 135
- 158
- 53
- 36
Amin insallah alisverisi bile yaptim baya tek eksigim bebek arabasi puset ve park yatak kaldi ufak tefek seyleri hallettimALLAH sağlıkla versin kucağınıza..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah alisverisi bile yaptim baya tek eksigim bebek arabasi puset ve park yatak kaldi ufak tefek seyleri hallettimALLAH sağlıkla versin kucağınıza..
Amin insallah alisverisi bile yaptim baya tek eksigim bebek arabasi puset ve park yatak kaldi ufak tefek seyleri hallettim
Allah size de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin o halde :):) bizdede az kaldı alınacaklar.. bn artık süslemelerle ilgilenmeye başladım..
yatak ve kendı geceliğim kaldı..hayırlısı ile bitecek hepsi inşallah :)
Allah size de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin o halde :)
İKİLİ TARAMA TESTİ YAPTILAR AMA SONUC KAGIDINDA BHCG DİE BİSY YOK
ANLAMADIM YAA İKİLİ TARAMA TESTİ YAPTIRDIM İKİ GUN ONCE KAN VE İDRAR VERDİM HİC BİSEY SOYLEMEDİ AMA ULTRASONDA FALN BENM BBEK SAGDA HEP İLK GUNDEN BERİ
8 aylik mi helal olsun o zamana kadar nasil dayandiniz ben meraktan catlaedim heraldeIlk kizimi 3.5 aylikken ikinciyi 8 aylikken bakalim ucuncu daha belli degil ufacik bir tahmin bile yapmadi doktor![]()
Ücüncü kizım dogduda 5 aylik oldu8 aylik mi helal olsun o zamana kadar nasil dayandiniz ben meraktan catlaedim heralde
annenin icine gercekten doguyor zaten Allah bagislasin yavrularini masallahÜcüncü kizım dogduda 5 aylik oldumerak etmezmiyim okadar sinir bozucu bir durumduki hem ozele hem.devlete gidiyordum devlet hastanesindeki doktor kizim bebek oturmus bagdaş kurmus ben ne gorupte soyliyim demisti ozeldekide her gittigimde yok kapali yok gorunmuyor diyordu ama ben kiz oldugunu tahmin ediyordum icime doguyordu