hayırlı olsun bebeğiniz...
sen ne yer içersen farketmez duruş poziisyonu önemli... göstermezse naparsan yap göstermez..
ama hareketli olsun gittiğimizde diyorsan tok karnına git ve giderken çikolata ye
OOO kocaman olmuşcok tesekkür ederim su an bebegim 19 haftalik..ögleden sonra randevum tok olurum zaten tamam cikolata yiyecegim artik cok tiksiniyorum ama nabalim.. yarin ögrenemezsem hayal kirikligi olur. ama cok heyecanliyim..coookkk:)
OOO kocaman olmuşdaha önce kaçıncı haftada gitmiştinizki.Bu arada bebeğin hareketli olması için tok olmak,çikolata veya meyve suyu gibi şekerli şeyler yemek gerekiyor.
cok tesekkür ederim su an bebegim 19 haftalik..ögleden sonra randevum tok olurum zaten tamam cikolata yiyecegim artik cok tiksiniyorum ama nabalim.. yarin ögrenemezsem hayal kirikligi olur. ama cok heyecanliyim..coookkk:)
merhaba ben 13 haftalık hamileyim ve cumartesi doktorum aç gittiğim halde ebbeğimin cinsiyetini söledi tabiki yanılma payıyla beraber ama bunun için doktorun tecrübesi kullandığı aletler ve en önemlisi bebeğin duruş pozisyonu önemli işallah sizde biran önce öğrenirsiniz
inşallah gösterir. gerçi kocaman olmuş.. muhtemelen görürsünüz. sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bi evlat olsun inşallah
merhaba ben almanyada yasiyorum orda en erken 20. haftada soyluyorlar bu zamana kadar merakla bekledik..ögreniriz insallah yarin.bebeginizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim :)
Yarın bizede haber vermeyi unutma
tabiiii:):) bugun mutlaka burdan duyururum..hadi bakalim..esimde ordan heyecanla beklyior..ogleden sonra randevum.. gelince görüsmek üzere...
ay bende merak ettim sabırsızlıkla bekliyorum
merhaba arkadaslarrrr...geldimmm...bizimki oyle bir pozisyondaydiki görmek icin cok ugrasti doktor..sonunda dediki kesin olmamakla birlikte % 90 kiz diyebilirim dedi..aslinda bacak arasini bende net gördüm pipiye benzer birsey yoktur.. zaten kiz oldugu zaman kesin emin olamiyormus doktorlar degilmi?? walla ben cok mutlu oldum biz esimle kiz istiyoruz zaten:):) insallah yanilmamistir doktor ...insalahhhh
gözünaydıııınnn... rahatlamışsındır artık.. şimdi sıra geldi isim düşünmeye.. en zor kısım bu.. kolay gelsin şimdidenmerhaba arkadaslarrrr...geldimmm...bizimki oyle bir pozisyondaydiki görmek icin cok ugrasti doktor..sonunda dediki kesin olmamakla birlikte % 90 kiz diyebilirim dedi..aslinda bacak arasini bende net gördüm pipiye benzer birsey yoktur.. zaten kiz oldugu zaman kesin emin olamiyormus doktorlar degilmi?? walla ben cok mutlu oldum biz esimle kiz istiyoruz zaten:):) insallah yanilmamistir doktor ...insalahhhh
gözünaydıııınnn... rahatlamışsındır artık.. şimdi sıra geldi isim düşünmeye.. en zor kısım bu.. kolay gelsin şimdiden
walla haklisin simdi isin düsünmek var ama cok zaman var daha bunun icin :):) tesekkürler canim arkadasimmm:)
deme öyleee.. zaman öyle bi geçiyo ki anlamıyosun... hele o kadar isim içinden hiçbirini yakıştıramıyorusun bebeğine.. sen düşünmeye başla derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?