cinsiyetini öğrenmeye gidelim derken kalbinin durduğunu öğrendik :(

anobis

deli kıs :)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
789
166
323
40
minik bebeğim nekadarda heyecanlandırmıştın bizi..

ufacık patiklerini seviyorduk ayaklarını görmeden..

ultrasonda kalbinin attığını gördüğümüzde göz yaşlarına boğulmuştuk babanla.. nerden bilebilirdikki kalbinin durduğunu gördüğümüzde yine göz yaşlarına boğulacağımızı..

şuan nekadar kötüyüm anlatamam.. nefes alamıyorum boğazım düğüm düğüm oluyor..

ultrasonda hareketsiz gördüğüm anı heralda hayatım boyunca unutamam..

yokluğunda varlığını yaşadığınız sizden bir parçanın ölümü kadar acı bişey olamaz sanırım..

genede yaratan rabbim en iyisini bilir. Sabrımızıda verir. :(:(:(:(:(

çok saağol canm.. nekadar kendimi teselli etmeye çalışsamda yüreğimin yangını bir türlü sönmüyor..

geçmiş olsun canım.aynı durumu 3 buçuk ay önce yaşamış biri olarak seni çook iyi anlıyorum canım.çok zor bi durum.ilk zamanlar insan daha kötü oluyor alışmak çok zor oluyor.ama verende ALLAH alanda.alıp sabrını verende o.zaman geçtikçe unutuluyormu asla hayır.her zaman aklında insanın minik meleği.ama şimdi sabırsızlıkla meleğimin kardeşini vermesini bekliyorum Rabbimin.inşallah isteyen herkese bebişini tez zamanda kavuştursun Rabbim.Rabbim sanada sabır versin yardımcın olsun inşallah...

allah sabır versin canı geçen sene aynı şeyi bende yaşadım 38 hafta 5 günlüktü kalbi durdu allah sabrınıveriyor hep aynı acı olsa kalsa insan kafayı yer şimdi tekrar hamileyim allah bunu bana bağışlasın

amin arkadaşlar amin amin amin

inanın sizin tesellileriniz beni hayata bağlıyor

depresyona meyilli kalbim nasıl dayanırdı bilmiyorum..

şu anda gözyaşlarına boğuldum. öyle bir anlatmışsınız taa içimde hissettim. Allahım gelecek bebeklerinizle mutlu bir hayat versin size.

şu anda sana ne desek boş olur bilirim.
ama yine de allah sabırlar versin demek istiyorum.
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bu hayatta.
gerçekten de sizinki büyük bir hayal kırıklığı gibi olmuş bir var bir yok olmuşş
ama beterinde beteri var canım allah yardımcımız olsun hepimizin

canımm çok üzüldüm. ama sen üzülmeyesin. tamam zor bir durum ama illaki yine olacak bir bebeğin. yine seni sevindirecek ve hamişim kızlar diyeceksin. allah sabır versin inşallah. :(

allahım sabır versin bende 3 melegimi kaybettim allahıma sükürler olsun 5 haftalık hamileyim allahım kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemez sana ne söylesem yineden acını dindiremem allahtan sabır dilemekten baska allahım inşallah en kısa zamanda anne olursun inşallah allaha emanet ol:Saruboceq:

içimi sızlattı yazdıkların.. Bol bol dua etmeni tavsiye ederim.. Rabbim sabır versin.. Dünyada çok büyük acılar var.. İnsan oğlu bunlara sabır ve dua ile katlanabilir ancak.. Rabbim beterinden saklasın herkesi ve sana nur topu gibi güzel bir bebek nasip etsin tekrardan..

Son düzenleme:
mrb canım cok üzüldüm yaşadıklarına benim ilk bebeğim doğumdan 3 gün sonra öldü yüzü daha gözümün önünde sabahlara kadar ağladığımı bilirim okadar heveslenmiştim karyolasını kurunca 9 ay karnımda taşıdım ve tecrübesiz bir ebe yüzünden bebeğimi kaybettim hep kendimi sucladım doğumdan cok korkuyodum ve ara bir kilinikte doğum yaptım doğumda kafasını zedelemiş cok acı vericiydi kokusu hala burnumda döşlerim süt doluyken bidafa bile emziremedim kiyafetleri elimde kaldı ne olur üzülme şimdi bir oğlum bide kızım oldu rabbim sanada kismet edr işallah tekrar bebek sahibi olmak rıskı kismeti okadarmış yaşasaydı şuan 8 yaşında olacaktı

Back
X