arkadaşlar ıbrahım saraçoglundan duymuştum cınsıyet belırme yontemı..
hamılenın canı sureklı vıtamın agırlıklı ıstıyorsa mesela meyve turlerını cok yıyorsa kız olacak;proteın agırlıklı sıtıyorsa erkek olacak dıyordu ve genellıkle tutuyor,ıstısna var mı bılmıyorum..!
eltım ılk olarak mandalına aşerdıgınde kız olacak demıstım ve KIZI oldu şuanda..!
annem de kardesıme hamıleyken hep proteın agırlıklı yemış..hep et turlerını,acıyı cok yedım dıyordu ve erkek kardeşım olmuş..
cevremde daha cok duydum dogru cıkıyor..bı deneyın bakalım :)))))))
acaba bırı kız,bırı erkek olan ıkız annelerı nasıl aşerdi o daha enteresan olur bence..:)) var mı boyle ıkız annesi..?
arkadaşım birinci çocuğuna hamile kalma tarihini ve cinsiyetini merak ettim.çünkü ocak doğumlularda çin takvimi pek tutmuyoya merak ettim il çocuğunun cinsiyetini ve son adet tarihini ama ilk çocuğunun
Erkek çıktı ama benim içimden kız geçiyor nedense:106:Caps chinois: âge chinois, date de naissance chinoise, calcul de votre âge chinois: Année 2011
bu adresten yaşınızı hesaplarak çin takvimine bakın ben hesaplamadan baktığımda kız çıkmıştı fakat benim oğlum oldu bende çin takvimi bende tutmadı diyordum daha sonra tesadüfen bu adresi görünce bir daha denemek istedim yaşımı hesaplayarak yaptım ve erkek çıktı
Canım sen bana senin ve eşinin tam doğum tarihlerini söyle. (gün, ay, yıl) Ben sana %100 doğru bir cinsiyet tahmini yapayım. Hiç şaşmıyor.
kızmı cnm bebeğin sanırım öğrenmişsindir artık 12 haftalık oldu galiba bebişinbende istiyorummmm.10 haftalık hamileyim.
eşim 25.01.1974
ben 15.05.1980
acilen cevap ltfn..teşklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?