Cinsiyetle ilgisi var mi

Umudumiz var

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
107
45
18
27
Arkadaşlar hani eskiler derler ya güzelleşirsen oğlun olur. Cirkinlesirsen kızın olur diye . Tatlı yersen oğlan eksi yersen kız diye gerçekten doğrumu . Benim karnım öne doğru büyüyor henüz doktoraa gitmedim ama tecrübeli insanlarin fikrini almak isterdim

Karnım önde gidiyor erkek gibi, ekşi yiyemiyorum tatlı yiyorum , yüzüm hamile kaldim kalalı sivilceden geçilmiyor kızım olacak insallah

Ben oğlumda çok erik yedim yüzümde güzelleşmişti. Şimdi yine hamileyim yüzüm güzelleşti Karnım sivri, oğlumda tiksindiğim şeylerden yine tiksiniyorum inşallah kızım olacak Ben inanmıyorum öyle şeyleri.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim karnım top gibi. Surekli canım tatlı istiyor ve yüzümde hiç sivilcelenme bozulma olmadı. Ama ikiz kızlarım olacak inşallah net bi şekilde gördüm bacak arasını.
Alakasi varsa da bende tutmadı

Ayy Allahim ikiz çok severim çok isterdim benimde ikizim.olsun ama Allah verdi birtanede olsa Kaçıncı haftadasiniz Allah bağışlasın . Genelde kızlarda karın top gibi olur ama güzelliğini alır derler benimde bilemedim hayırlısı olsun 13. Haftamdayim bende

23.haftadayim bana da hep kız olunca karın yayılır erkekte top olur demişlerdi. Hatta arkadaşlarım görünce sen bunların kız olduğundan emin misin diyorlar dışardan bakınca erkek doğuracakmışım gibi duruyormuş.
Kucağımıza almak nasip olsun inşallah sağ salim

Ayy masallah maslalah tam kesin olarak net birşey demediler mi bayada hafta oldu . Erkek bebekte öne doğru sivri olur da derler hayırlısı inşallah benimde belli olur da çok aşırı cirkinlestim oglanda güzellik gelir derler

Ben 12.haftada cinsiyetleri öğrendim aslında ama çok erken diye değişir sonradan dedim. Kendimi kız olacaklar diye kaptırmak istemedim sonradan şok olmayayım diye.
16 ve 19.haftalarda baska doktora tekrar sordum kız dedi ikisine de. Ama bacak arası falan yok sadece kız dediler. Dün detaylı ultrason vardı en son ikisini de net bir şekilde gördüm artık kız olduklarına ikna oldum

Ayy ne güzel ne kadar şanslısınız kız çocukları berekettir hayırlısı ile kucağınıza aalmak nasip olsun inşallah

Bende 13 haftalığım ne güzelleştim ne de çirkinleştim anlamadım hiç bir belirti yasamadım mide bulantısı var diye ister istemez acı eşki istiyor canım mideyi bastırdığı için bazen bikereden canım tatlı bsyler yemek istiyor 12 haftalıkken doktor kıza benziyor ama değişebilir dedi karnım şimdiden belirmeye basladı

bazen tutuyo bazen tutmuyo bunlar hiç belli olmaz :)

bazen tutuyo bazen tutmuyo bunlar hiç belli olmaz :)
Aynen doğru ama işte insan merak ediyor sormak istedim herkese

Ben tuzlu, eksi seyler yiyorum ama ayni zamanda tatliya da icim gidiyor. Icim gitse de tatliyi malesef yiyemiyorum cunku sekerim var. En fazla elma, kirmizi erik falan yiyebiliyorum dogal olsun diye daha az cikartiyor sekerimi.
Cirkinlesmedim aksine guzellestim ama anlimda bir suru puturcukler cikti

Bu durumda merak ediyorum cinsiyeti ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…