Cinsiyette yanılan doktorunuz oldu mu?

Suelin01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
16
9
1
30
Doktor %80kiz dedi ama hazırlık yapmayın yine de tam belli olsun öyle alışveriş yaparsınız dedi. Bu yanılmalar kiz bebeklerde daha mi çok meydana gelir benim gibi bu durumu yaşayaniniz var mi sonuçları paylaşır mısınız rica etsem öncelikle sağlıcakla gelsinler hayırlı evlat olsunlar inşallah...

Benim doktorumda gecen hafta ayni sekilde söyledi yanilmam cok fazla ama %70 kız oran verelim demisti haftaya belli olacak pzt yazarim size

Benim doktorum kızlar konusunda pek yanılmam ama erkek konusunda yanıldığım olmuştu demişti. Gerçi sizin kaçıncı hafta bilmiyorum ama aklımda böyle bişey kaldı.

3.5 aylikken bir doktor 3. erkek yolda demisti kizim icin

kendi doktorum 4 aylikken netlestiremedi 5 aylikken kız dedi bir kzim oldu :)

Benim doktorum kızlar konusunda pek yanılmam ama erkek konusunda yanıldığım olmuştu demişti. Gerçi sizin kaçıncı hafta bilmiyorum ama aklımda böyle bişey kaldı.
17.haftamda gitmistim benim doktor da nokta atışı yapan cok iyi kaliteli bir doktor fakat neden tam bir kesinlik veremedi anlamis degilim

17.haftamda gitmistim benim doktor da nokta atışı yapan cok iyi kaliteli bir doktor fakat neden tam bir kesinlik veremedi anlamis degilim
Bebeğin pozisyonu ile ilgilidir belki. Zaten daha doğuma varmış bence boşverin zaten nasılsa öğrenirsiniz cinsiyetini şimdiki zamanların tadını çıkarın. Sağlıkla büyütün inşallah

17 haftalıkken %60 kız dediler detaylı ultrasonda kesin erkek oldugunu ögrendik oglum dogdu gerçektende ama ilk oglum da 20 haftada erkek demişlerdi o tuttu

Kızıma erkek gibi demişlerdi. Kızım oldu

Kız dendiğinde hata pek olmuyor. Ama erkekte olabiliyor kordonla parmakla vs karışabiliyor.

14. Haftada yuzde 95 kiz dediler baska dpktor 18. Haftada erkek dedi. Erkek bebek bekliyoruz nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…