Doğuma Hazırlık Cinsiyette yanılma olur mu? Bi bakın...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Kızlar bugün kontrolüm vardı bana gore 17 haftalık ama doktorda 16 haftalık çıktı.cinsiyeti sordum kız gibi görüyorum ama kızlarda yanılma daha çok olur dedi ama şimdi %80 kız gibi görüyorum dedi net değil yani,sizce yanılma olur mu.bide resim atayim bakin

banada 17 de yuzde 80 kiz dediler 22 haftada ayrintilida apis arasi bos dedi kiz galiba dedi su anda 32 haftadayim acaba degisirmi diye merak ediyorum bir cinsel organ gormedi yani

banada 17 de yuzde 80 kiz dediler 22 haftada ayrintilida apis arasi bos dedi kiz galiba dedi su anda 32 haftadayim acaba degisirmi diye merak ediyorum bir cinsel organ gormedi yani

Cnm bana kız dese inancam ama ultrasonu karnimda çok gezdirdi,kız gibi görüyorum dedi ama kızlarda yanılma çok olur deyince kafam karıştı kesin bisey demedi o yüzden kafam allak bullak,bu haftalarda var mi cinsiyeti değişen.

Burda bebeğin arkası dönük değil mi ben mi yanlış görüyorum sırtı o bence canım. Sen erkek olmasını mı istiyosun?

Cnm burda nubu anlayamadım ama inşallah erkektir ya çok istiyorsun biliyorum ben de merak ediyordum seninkini, bak bana da 16 da bi Dr göremediğim için bacak arasını kız dicem bişey gözükmüyor pipi gibi dedi, ama 12 de başka 2 Dr erkek demişti, tabi dayanamadım sonra 2 gün sonra başka bi Dr a gittik eşimle erkekmiş, göstermediği için kız demiş Dr, ayrıca nub da baya düzdü belli olmuyor fotodan yani Dr birsürü açıdan bakıyor da söylüyor , benden sana tavsiye böyle tereddütte kalma insan huzursuz oluyo öyle mi böyle mi, yakında küçük bir tıp merkezi falan varsa git hemşirelere sor önce hangi Dr cinsiyeti söyler diye, biraz da ısrar et artık haftan çok ileri bilmeleri lazım, hayırlısı olur inşallah sizin için

Allah razı olsun cnm çok rahatlattin beni,kagidima baktım şimdi bebegin duruş sekli transvers durusmus netten bak,yani yan durusmus.ondanda görememiş olabilir o zaman.

Burda bebeğin arkası dönük değil mi ben mi yanlış görüyorum sırtı o bence canım. Sen erkek olmasını mı istiyosun?

Cnm 2 kızım var ikinci kızım sezeryanla oldu buda öyle olcak,kizimdan öncede bi kürtajım bi düşugum oldu o yüzden bundan sonra çocuk dusunmuyorum tabi Allah bilir.kagidimda transvers duruş yaziyo,netten baktım yan durusmus.belki görememiştir o yüzden.zaten kesin kız demedi,kız gibi görüyorum dedi ama kızlarda yanılma çok oluyor deyince kafam karıştı.

Evet canım belli çünkü yan olduğu sırtı o bebeğin nub gözükmüyo. İnş gönlünden geçen olur canım sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü bi oğlun olur. Daha tecrübeli bi doktor araştırıp ona gitsen böyle belirsizlikte kötü stres yapıyosun

Bende degısırmı diyorum ama 3doktorda kız dedı emın olamıyorlar ama benzıyor dıyorlar çünkü her defasında dızlerını karnına cekıyor kız alıştık bakalım degısırmı bende. Cok merak edıyorum

Evt cnm kotu stres oluyor valla,simdi aklım sürekli orda.

Sana kesin demediler mi cnm degisedebilir hic belli olmuyor valla.

Sana kesin demediler mi cnm degisedebilir hic belli olmuyor valla.
Maalesef canım net bişey solemıyorlar hep dızlerı karnına cekılı kıza benzıyor dıyorlar ama benım içime hep erkek doğuyor seninde dediğin gıbı baya bı uğraşıyor doktor görmek ıcın sonuc kıza benzıyor )degısırmı diyede hıc bırsey almadım daha oğlumda net solemıslerdı bakın bu pıpısı kesin oğlan dıye ozamanlar 16 haftadaydım 21 hafta oldu hep bı acaba)

Bana da ilk aylarda iki ayri doktor %80 kiz dediler 6 ayda yuzde yuz kiz oldugu bilindi ve 7ci aydayim insallah rabbim her kese gonlunden geceni versin

Kız çocukları saklar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum,benimkine kız gibi görüyorum dedi fotoyu attığımda bi arkadaş sirti dönük dedi belkide doktor dönük olunca kıza benziyor demiştir.ultrasonla bayağı uğraştı,hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…