Cinsiyetttt :)

guzayaz

kucuşumagelbebişimmmmm :)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
140
4
66
Antalya
Kızlar bebişinin cinsiyetini 13. haftada öğrenebilen var mı ya :( merakımı bağışlayın... 12+6 da kontrolüm var da... sabırsız gözüktüğümün farkındayım ama az önce bazı bilgiler edindim öğrenilebildiğine dair... Rabbim sağlıklısını versin en önemlisi bu elbette... yine de tatlı bir merak var, engel olamıyor insan :) Neyse tecrübesi olanlardan bilgi bekliyorum :)

ben bundan önceki iki hamileliğimde de 3 aylıkken öğrenmiştim bazı doktorlar erkenden söyleyebiliyor emin değilse söylemiyor..bende çok merak ediyorum bakalım bu bebişimde hemen kendini gösterecek mi inşallah sende hemen öğrenebilirsin :34:

ben bundan önceki iki hamileliğimde de 3 aylıkken öğrenmiştim bazı doktorlar erkenden söyleyebiliyor emin değilse söylemiyor..bende çok merak ediyorum bakalım bu bebişimde hemen kendini gösterecek mi inşallah sende hemen öğrenebilirsin :34:

Canım benim çok sağol... İnşallah Allah sağlık haberlerinin yanında cinsiyet haberlerini de duymayı nasip etsin bebişlerimizin... senin de gönlün e göre versin... Doktor garantici bir tip ise işim zor benim... ama neyse ki enerjisi yüksek ve samimi bir insana benziyor. İnşallah söyler görürse. :)) Senin 3 aydan kastın 12 hafta mı oluyo canım?

12.-13. haftalarda ci,nsiyet görülebiliyor ancak doktorlar kesin bilgi vermekten kaçınıyor. Ben 12. haftamda kontrole gittiğimde drumun bir fikir vardı ama paylaşmadı:(( Yanıltıcı olabiliyormuş bazen. Ben de sabırsızlanıyorum 16.haftadayın ve 2 hafta sonra kontorlüm var o zaman öğreneceğim inşallah:)))

Kızlar bebişinin cinsiyetini 13. haftada öğrenebilen var mı ya :( merakımı bağışlayın... 12+6 da kontrolüm var da... sabırsız gözüktüğümün farkındayım ama az önce bazı bilgiler edindim öğrenilebildiğine dair... Rabbim sağlıklısını versin en önemlisi bu elbette... yine de tatlı bir merak var, engel olamıyor insan :) Neyse tecrübesi olanlardan bilgi bekliyorum :)

çok iyi anlıyorum merakını heyecanını
öncelikle Allah sağlıklı hayırlı evlat versin canım.
12.haftada cinsiyet belli oluyor fakat doktorlar yanılma payı olduğundan
söylemiyorlar.bende senin gibi heyecan yapıp sormuştum
kesin bişey söyleyemem 16.haftayı bekleyelim demişti
ve 16.haftaya kadar öğrenemedim.biraz daha sabret:34:

12.-13. haftalarda ci,nsiyet görülebiliyor ancak doktorlar kesin bilgi vermekten kaçınıyor. Ben 12. haftamda kontrole gittiğimde drumun bir fikir vardı ama paylaşmadı:(( Yanıltıcı olabiliyormuş bazen. Ben de sabırsızlanıyorum 16.haftadayın ve 2 hafta sonra kontorlüm var o zaman öğreneceğim inşallah:)))

Ben 12. haftada öğrendim.Erkek dendi ama 16.haftada kız oldugu anlasıldı. Genelde erken tahminler yanıltıcı oluyor.

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplar için... Anladığım şu ki sabredip beklemem lazım :) Allah'ım güzel ve sağlıklı haberler versin de gerisi boş zaten... en güzeli bekleyip görelim :) tekrar teşekkürler, kocaman sevgiler herkese

Rabbime emanet bebişlerimiz....

Canım benim çok sağol... İnşallah Allah sağlık haberlerinin yanında cinsiyet haberlerini de duymayı nasip etsin bebişlerimizin... senin de gönlün e göre versin... Doktor garantici bir tip ise işim zor benim... ama neyse ki enerjisi yüksek ve samimi bir insana benziyor. İnşallah söyler görürse. :)) Senin 3 aydan kastın 12 hafta mı oluyo canım?

aminnnn inşallah canım :16: güzel dileklerin için tşk ederim Allah seninde gönlüne göre versin:34: 3 aydan kastım üçüncü ay canım bana 12. haftada %90 erkek dedi ve oğlum oldu.. ikinci gebeliğimde ikizlerim vardı onlarda da birisi kesin kız diğerinden emin değilim kız gibi görünüyor dedi ve ikiside kız idi ama malesef ikizlerim erken doğum nedeniyle yaşamadılar bakalım bu üçüncü gebeliğim sağlıkla hayırlısı ise yine kızım olsun istiyorum :17:

Back
X