Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle sağlıklı olsun, bana kiz gibi geldiHerkese merhaba lütfen cinsiyyet tespiti yaparmısınız yaparsanız çok sevinirim çok merak ediyorum14 haftalığız şu an ama doktor cinsiyyetini söylemedi(
Çok tesekkur ederim nerden anladınız acaba?Öncelikle sağlıklı olsun, bana kiz gibi geldi![]()
İnşAllah nesinden boyle tahmin yapyınız acaba?Bence erkek
Bi teoriye gore bakmadim icimden oyle gectiÇok tesekkur ederim nerden anladınız acaba?![]()
Su cikintiyi pipiye benzettimİnşAllah nesinden boyle tahmin yapyınız acaba?![]()
Tesekkur ederim nerden anladınız acabaKız bebiş gibi
Kız bence nub aşağı bakıyorHerkese merhaba lütfen cinsiyyet tespiti yaparmısınız yaparsanız çok sevinirim çok merak ediyorum14 haftalığız şu an ama doktor cinsiyyetini söylemedi(
Nubu paralel canımTesekkur ederim nerden anladınız acaba
Erkek bence
Nasıl anladınız yan görüntüsünde nubu dik görünmesi gerekmez miydi bacakları yukarıda diye görünmemiş olabilir mi? Teşekkür ederim yorumunuz içinErkek bence
Bana dik geldi kaç haftalık?Nasıl anladınız yan görüntüsünde nubu dik görünmesi gerekmez miydi bacakları yukarıda diye görünmemiş olabilir mi? Teşekkür ederim yorumunuz için
13+2 ultrasondaBana dik geldi kaç haftalık?
Meraba resim varmı?Ay biz daha dün gittik 19+1 de hala kendini göstermiyor ilk erkeğe benzettim ama tam belli olmuyor dedi sonra bir dahaki kontrolde bacaklarını kapatmış kendine çekmiş dedi 3 ncü kontrolde yani dün bacaklarını kapatmış ama kız olabilir dedi doğunca ogrencen galiba ben![]()
Bu var yeni almadim henüz ikili tarama testi zamaniMeraba resim varmı?