Bence erkekEki Görüntüle 3630935 mrb 12 haftalığız bize de tahmin de bulunabilir misiniz acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence erkekEki Görüntüle 3630935 mrb 12 haftalığız bize de tahmin de bulunabilir misiniz acaba![]()
Cinsiyyetini öğrendinizmi acaba?))Bu var yeni almadim henüz ikili tarama testi zamani
Ayyy hayırCinsiyyetini öğrendinizmi acaba?))
Herkese merhaba lütfen cinsiyyet tespiti yaparmısınız yaparsanız çok sevinirim çok merak ediyorum14 haftalığız şu an ama doktor cinsiyyetini söylemedi
Sizin direk erkek görüyoru, sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba bende 13 haftalik doktor soylemedi cinsiyeti ama erkek sanki Dediler 100|100 dogru cikarmi?
Kız görüyorum, sağlıcakla gelsin inşallahEki Görüntüle 3630935 mrb 12 haftalığız bize de tahmin de bulunabilir misiniz acaba![]()
Bana da bakar mısın?Kız bence nub aşağı bakıyor![]()
Anlamadım henüz hissiyatım kızBana da bakar mısın?
Bugünkü ultrason görüntüsüAnlamadım henüz hissiyatım kız
Erkeğe benzettim burada nub yukarı gibi ama zaten 12 haftalık doktor tahminde bulunmuştur erkekler çabuk gösteriyor 11 de öğrenmiştim oğlumuBugünkü ultrason görüntüsü
Yanılma payı çok oluyor, sonraki kontrolde söylerim dediErkeğe benzettim burada nub yukarı gibi ama zaten 12 haftalık doktor tahminde bulunmuştur erkekler çabuk gösteriyor 11 de öğrenmiştim oğlumu