Aşılama Çip bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kediperver

Yaşamak umurumdadır 🍃
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
77
44
38
31
Selam kızlar. Çip bebek yaptırıp pozitif olanlar var mı aranızda

Bende çipli aşılama yaptırdım 6. Gündeyim sonucu bekliyorum
Tutmuş sanırım sizin hayırlı olsun :) belirtilerinizi paylaşabilir misiniz ben hiçbişey hissetmedim ve hissetmiyorum hala.Herkes ağrılar sızılar bişeyler yaşamış benim her zamanki tatsızlığım dışında hiçbişey olmadı 6.günümdeyim şuan

Çok teşekkür ederim darısı başınıza inş mutlu haberi alırsın sağlıklı gebelik nasip olsun inş
Hamileliği dair pek bi belirti anlamadım kuzucum çok ağrım ve sancım vardı yürürken filan çok zorlandım aşılamadan sonra çok şişkinliğim vardı ohss gelişti hamilelik olunca hastanede yatıyorum
Pek iyi bi örnek değilim

Ohss nedir çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım

Ohss nedir çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım
Yumurtalıklarım aşırı uyarıldı
Pcos var bende kuzucum aşılama sonrası çok fazla yumurta gelişti boyutlarıda çok büyük pek nadir oluyormuş böyle karnım çok şiş ve gergin 9 aylık gibiyim
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Nasıl çözüyolar bu problemi peki nasıl müdahale ediyorlar ? Riskli değil dimi bebek iyi ?

Nasıl çözüyolar bu problemi peki nasıl müdahale ediyorlar ? Riskli değil dimi bebek iyi ?
Daha çok küçük bebek
Beta en son 4 gün önce vermiştim 97 çıkmıştı bugün doktorum tekrar bakalım dedi
Bebeği etkileyen bi riski yokmuş ama hareket edemiyodum hiç yemek bile yiyemiyodum karnım şiş olduğu için mideme baskı yapıyordu geri çıkarıyordum
serum kan sulandırıcı antibiyotik idrar sökücü yapıyolar
İlk geldiğim güne göre çok çok iyiyim şükür

Çok geçmiş olsun kuzum sağlık diliyorum ikinize de.Allah birbirinize bağışlasın

Hiç öyle düşünme daha çok erken belirtiler için hiç belirti yaşamyanda var hem belli olmaz hiç ümidini kaybetme hiç
Gün geçtikçe heyecanımın artması gerekirken bütün umudum içime kaçtı resmen.Baya depresif hissediyorum yazalım bunu belirtilere

Bende de olmuştu bi ara oluyo demek ki amaaan olmadı işte diyip temizlik yapmıştım
Ben yine tedbiri elden bırakmıyorum sonra vicdan azabı olur bişey olur mazallah Kırk yılda bi bişey oldu bu akşam sağ kasığımda iğne batması gibi bişey oldu ufak bi kramp gibi oldu araştırdım sağda olunca bişey olmuyo solda olursa belirti sayılıyo nedense.O da içimde kaldı

Aay takılma hiç buna kuzucum valla herkesin vucüdü yapısı bir değil hayırlısı olsun inş sıkma canını inş güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…