- 27 Ocak 2022
- 77
- 44
- 38
- 31
- Konu Sahibi Kediperver
-
2 kere aşılamada denedik olmadı 1 kere tüp bebek denedik oldu şükür hepsi çipliydiSelam kızlar. Çip bebek yaptırıp pozitif olanlar var mı aranızda
Ne güzel2 kere aşılamada denedik olmadı 1 kere tüp bebek denedik oldu şükür hepsi çipliydi
Ay hadi inş tutar ya.Bende çipli aşılama yaptırdım 6. Gündeyim sonucu bekliyorum
Evet kuzum ilkAy hadi inş tutar ya.ilk denemeniz mi aşılama
Tutmuş sanırım sizin hayırlı olsun :) belirtilerinizi paylaşabilir misiniz ben hiçbişey hissetmedim ve hissetmiyorum hala.Herkes ağrılar sızılar bişeyler yaşamış benim her zamanki tatsızlığım dışında hiçbişey olmadı 6.günümdeyim şuanBende çipli aşılama yaptırdım 6. Gündeyim sonucu bekliyorum
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inş mutlu haberi alırsınTutmuş sanırım sizin hayırlı olsun :) belirtilerinizi paylaşabilir misiniz ben hiçbişey hissetmedim ve hissetmiyorum hala.Herkes ağrılar sızılar bişeyler yaşamış benim her zamanki tatsızlığım dışında hiçbişey olmadı 6.günümdeyim şuan
Ohss nedir çok geçmiş olsun iyisinizdir umarımÇok teşekkür ederim darısı başınıza inş mutlu haberi alırsınsağlıklı gebelik nasip olsun inş
Hamileliği dair pek bi belirti anlamadım kuzucum çok ağrım ve sancım vardı yürürken filan çok zorlandım aşılamadan sonra çok şişkinliğim vardı ohss gelişti hamilelik olunca hastanede yatıyorum
Pek iyi bi örnek değilim
Yumurtalıklarım aşırı uyarıldıOhss nedir çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım
Nasıl çözüyolar bu problemi peki nasıl müdahale ediyorlar ? Riskli değil dimi bebek iyi ?Yumurtalıklarım aşırı uyarıldı
Pcos var bende kuzucum aşılama sonrası çok fazla yumurta gelişti boyutlarıda çok büyük pek nadir oluyormuş böyle karnım çok şiş ve gergin 9 aylık gibiyim
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Daha çok küçük bebekNasıl çözüyolar bu problemi peki nasıl müdahale ediyorlar ? Riskli değil dimi bebek iyi ?
Çok geçmiş olsun kuzum sağlık diliyorum ikinize de.Allah birbirinize bağışlasınDaha çok küçük bebek
Beta en son 4 gün önce vermiştim 97 çıkmıştı bugün doktorum tekrar bakalım dedi
Bebeği etkileyen bi riski yokmuş ama hareket edemiyodum hiç yemek bile yiyemiyodum karnım şiş olduğu için mideme baskı yapıyordu geri çıkarıyordum
serum kan sulandırıcı antibiyotik idrar sökücü yapıyolar
İlk geldiğim güne göre çok çok iyiyim şükür
Amin inş senin nasıl gidiyo genelde ağrın sızın yoktur inşÇok geçmiş olsun kuzum sağlık diliyorum ikinize de.Allah birbirinize bağışlasın
Hiçbişey olmadı hiçbişey hissetmiyorum ne yazık ki :/Amin inş senin nasıl gidiyo genelde ağrın sızın yoktur inş
Hiç öyle düşünme daha çok erken belirtiler için hiç belirti yaşamyanda var hem belli olmaz hiç ümidini kaybetme hiçHiçbişey olmadı hiçbişey hissetmiyorum ne yazık ki :/
Gün geçtikçe heyecanımın artması gerekirken bütün umudum içime kaçtı resmen.Baya depresif hissediyorum yazalım bunu belirtilereHiç öyle düşünme daha çok erken belirtiler için hiç belirti yaşamyanda var hem belli olmaz hiç ümidini kaybetme hiç
Bende de olmuştuGün geçtikçe heyecanımın artması gerekirken bütün umudum içime kaçtı resmen.Baya depresif hissediyorum yazalım bunu belirtilere
Ben yine tedbiri elden bırakmıyorum sonra vicdan azabı olur bişey olur mazallahBende de olmuştubi ara oluyo demek ki amaaan olmadı işte diyip temizlik yapmıştım
Aay takılma hiç buna kuzucum valla herkesin vucüdü yapısı bir değilBen yine tedbiri elden bırakmıyorum sonra vicdan azabı olur bişey olur mazallahKırk yılda bi bişey oldu bu akşam sağ kasığımda iğne batması gibi bişey oldu ufak bi kramp gibi oldu araştırdım sağda olunca bişey olmuyo solda olursa belirti sayılıyo nedense.O da içimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?