İstanbul devlette tüp bebek yaptıranlar

Ayy gerçekten sizin adınıza çok çok çok sevindim bende sizle aynı rahim şekline sahibim inanın kendim hamile kalmış kadar sevindim bir gün doğum hikayenizi paylaştığınıza da şahit oluruz inşAllah çok ama çok dua edin bana
Amin amin inşallah. Allah dileğen herkese nasip etsin🤲

Benimde Zeynep Kamilde ilk deneme de embriyo oluşmadı iptal oldu 2.ye orda devam etmeye çekiniyorum maliyet olarak da özel de kafama yatan bir yer bulamadım tüp bebekte laboratuvar da çok önemli o anlamda kafam karışık inşallah sizin olumlu sonuclanir
Merhaba bende özelde tedavi oldum hiç embriyo oluşmadı neden oluşmadığı konusunda bilgi verdiler mi eşinizin sperm sayısı düşük müydü bizim ki düşük baya ondan mı kaynaklı yumurta kalitesi mi anlayamiyorum

Merhaba bende özelde tedavi oldum hiç embriyo oluşmadı neden oluşmadığı konusunda bilgi verdiler mi eşinizin sperm sayısı düşük müydü bizim ki düşük baya ondan mı kaynaklı yumurta kalitesi mi anlayamiyorum
Merhaba yumurtadan kaynaklida olabilir spermden de yani net konuşmadılar eşiminde hız ve sayı düşüklüğü var geçen süreçte dikkatli beslendik ve vitaminler kullaniyoruz

Merhaba embriyo oluşmaması hakkında arkadaşımdan şunu biliyorum yumurtası çok hassasmış şimdi tam tanımını hayırlayamadım lab ortamında hassas davranılmadığı için bozuluyormuş bunu devletten özele geçince öğrendi 2 kez devlette oluşum olmadığı için özele geçti çok şükür yumurtası döllendi

Merhaba embriyo oluşmaması hakkında arkadaşımdan şunu biliyorum yumurtası çok hassasmış şimdi tam tanımını hayırlayamadım lab ortamında hassas davranılmadığı için bozuluyormuş bunu devletten özele geçince öğrendi 2 kez devlette oluşum olmadığı için özele geçti çok şükür yumurtası döllendi
Önceden hiç döllenme olmuyor muydu bizde döllenme oluyor ama 3. Günden sonra bolunmeler duruyor

Hayır hiç olmuyordu lab ortamında bozuluyordu şimdi 5.günde donduruldu

İstanbul Eğitim Araştırma Sülaymaniye Kadın da rapor çıkarttım bu ay sonu kısmetse başlayacağım
İyi akşamlar bende Kartal Lütfi Kırdar şehir hastanesinde tüp bebek yaptırdım. ilk transferde gebe kaldım. Bence de kesinlikle devlette olan hakkınızı kullanın tüp bebek merkezinden çok memnun kaldık özelde bu kadar ilgilenilmiyor valla. En başından beri doktorum Rezzan Berna Temoçindi, o kadar ilgili ki anlatamam tüm hastaları çok memnun işini çok severek yapan birisi Allah ondan razı olsun ne kadar dua etsem az. Devlette böyle bir tüp bebek merkezi olmasınıb görmesem asla inanmazdım.

İş bölünme aşamasına bile gelemiyormuş arkadaşın söylediği bilemicem🤷‍♀️Neyse ki 5-6 ay gibi bi tedavi sonucunda donduruldu yumurtaları amh düşüklüğü idi sıkıntı zaten.Şimdi Allah izin verirse transferi bekliyor şükür🤲🥰

Back
X