çıplak resim atmayınca terkeden sevgili

Ayrılmak ile doğru kararı almışsınız.
Denenmişi bir daha denemezsiniz, tecrübe olmuş olur.

Verilmiş sadakan varmış iyi olmuş atmadığın pis sapık aklı anca ona çalışır zaten böylelerinin :kızgın::sinirli:

Aslında sevgiyle hiç alakası olmayan sözde sevgili türü...
Anlamadığım üç senelik ilişki yaşanılan biri nasıl bu kadar iğrençleşebiliyor! Üç aylık olsa tamam diyeceğim de, neyse.... Bu kez kendini baştan belli etmiş bari iğrenç adam.

Ah ya bununla nasıl dalga geçilirdi var ya. Sen o anda bunu düşünmedin tabi.. :KK48:

Bekle hazırlanayım diye 1 saat bekletip ondan sonra yağlı buruşuk popo fotoğrafı atıp "sen beni ne sandın p...k? çıplak kadın fotoğrafı her yerde var. açıp onlara bakacağına beni elaleme rezil rüsva edecektin. al bunu seyret ancak buna layıksın" diyecektin.. :KK45:

Yorumların tamamını okumadım ama ben eş bile olsa hiçbir erkeğin telefonunda, bilgisayarında, osunda, busunda bir kadının müstehcen bir fotoğrafı olmasını doğru bulmuyorum. İnsanın 20 yıllık eşi bile bunu yeri gelince kullanabiliyor, telefon, bilgisayar vs başka birinin eline geçebiliyor. Kaldı ki bu tarz fotoğraflar hatta cinsellik içeren mesajlar atmanın mantığı nedir? Başkası farklı düşünebilir bu tamamen benim fikrim.
Fotoğraf atmadığınız için tebrik ederim, doğru karar. Çok fazla insan var aşığım seviyorum kandım diyerek çekip atan. Zaten seven insan da böyle bir şey istemez.
Kurtulduğunuza şükredin.

Böyle birisinden Kesinlikle uzak dur. Insan sevdiğinden öyle bir şey ister mi ruh hastası

evet böyle istekleri yoktu ve hatta evlilik öncesi ilişkiye bile sıcak bakmayan asla faydalanma girişimleri bulunmayan bir insandı nasıl bu ruh haline büründü anlamadım

kızlar önceki konularimda da var 3 yili askin sevgilim vardi artik kesin olarak bitirmistim hatta yeni bir beraberlik olasiligimdan bahsetmistim fakat olmadi zaten yeni biten iliskinin uzerine olmicaktı...bu eski sevgili gecenlerde msj atti goruntulu aramalar neler neler uzatmiyim tabi benim yelkenler fora baristik birde ilgi alaka dedim degismis ciddi dusunuyor artik neyse hersey iyi giderken çıplak foto istedi benden atmadim tabi baya tartistik ve bana son yazdigi seni terkediyorum mahsuru mu var sadece ofkemden paylasmak istedim aptal gibi inandim kendime kızıyorum
Şunu unutma.Seni gerçekten seven , helali olarak gören biri böyle saçma salak şeyler istemez.Düğün gününü bekler :) Böyle pis şeyleri isteyen insanın amacı bellidir.Faydalanmak istiyor senden, yallah arabistana de

Back
X