- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
- Konu Sahibi yasemininmasali
-
arkadailar ben 11 ekimde düsük yaptım ... O kadar cok etkilendim ki doktorum 6 ay cipralex kullanmamı istedi... Ben o kadar süre ilac icmek istemiyorum ve kademeli olarak bırakıyorum... Bu dönemde hamile kalırsam bebeüime zararı olur mu bunu yasayan anneler var mı? Doktorum bisey olmaz dedi ama yasayanlardan duymak istiyorum... hadi kızlar yardım edin
canım benimde 5 yıldr olmuyodu çok kafama takıyodum dr banada cipralex verdi ve ben o ay hamilemişimm baya kullandım dilim die ama sonunda boş gebelik sakın kullnma bırak
yok okar bişi olmaz sanıyorum ben çok sters yazşıyorum panik heyecen vss dr onadan verdi o ay rahattım ve hamiştim ben hamiş deilim diye baya içtim eşimded dediki dur acele etme 1 ay geçsin öle test yap demişti yani baya anlıcan içtim eşimde bilmiyodu hapları çok sonra gördü
aaaaaaa sen bunlarımı kullandın diye dalga geçti yani birazda eşim için kullandım çok nazlı bebiş bendim öyle evlenince benden daha beterini gördüm bu davranışını çokkkkkkk normal karşılıyorum çünkü herşeyi benim tüm ailesi depremde yok olmuş tek kalmış bana büyük görev düşüyo bide bebek olmayınca bide atamam olmayınca iice bunalıma girdim ondan kullandım inşşlah bebişin seni bırakmasın tutsun seni kene gibi kanını emsin yapışssın sana :)))))))))))
yok okar bişi olmaz sanıyorum ben çok sters yazşıyorum panik heyecen vss dr onadan verdi o ay rahattım ve hamiştim ben hamiş deilim diye baya içtim eşimded dediki dur acele etme 1 ay geçsin öle test yap demişti yani baya anlıcan içtim eşimde bilmiyodu hapları çok sonra gördü
aaaaaaa sen bunlarımı kullandın diye dalga geçti yani birazda eşim için kullandım çok nazlı bebiş bendim öyle evlenince benden daha beterini gördüm bu davranışını çokkkkkkk normal karşılıyorum çünkü herşeyi benim tüm ailesi depremde yok olmuş tek kalmış bana büyük görev düşüyo bide bebek olmayınca bide atamam olmayınca iice bunalıma girdim ondan kullandım inşşlah bebişin seni bırakmasın tutsun seni kene gibi kanını emsin yapışssın sana :)))))))))))
yok canım yaaa hamile değilmisim belki de boylesi hayırlıdır.... Cok istiyorum bilemezsin baska bisey düsünemez oldum.... Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza aldıgımız günleri göstersin...İlacı da bıraktım bünyem temizlensin bu ay insallah hayırlısı ile olur...... Allah herkesin gönlüne göre versin
hanımlar merhaba aranıza yeni katılım ama sürekli takip ediyordum.. Benim kafam şu sıralar çok karışık bebek sahibi olmaya karar verdik ama 2,5 aydır c.pralex kullanıyorum ve doktorum bir skıncası olamdığını söylediği ama kadın doğum doktorum tavsiye etmiyorum diyor cipralex kullanmam gerektiğini nöroloji doktorum söylüyorum tedavimizin bitmesi için bende biran önce bebek sahibi olmak istiyorum evliliğimde 3 yılımızı bitirdik çünkü..hamileyken yada hamile kalmadan önce cipralex kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum...
Kizlar Aranizda Cipralexi yeni birakip hemen hamile kalan var mi? Dogum yapanlar bi sorun oldu mu? lutfenn paylasin nolurrr merak icindeyim
Merhaba ben de secita kullanırken hamile olduğumu öğrendim bebek 3 haftalıkmış hemen bıraktım ama cok korkuyroumKızlar konuyu açalı çok olmuş. Sizlere belki moral olır diye yazmak istedim. Konuyu açtıktan 2 ay sonra hamile kaldım hamileliğimi öğrendikten 12 haftaya kadar biraz sıkıntılı idi. Psikoloğa gittim terapi aldım. Şimdi kızım 5,5 yaşında. Allahım sağlık versin uzun ömürlü olsun. Hiç üzmeyin kendinizi rabbim ol diyince oluyor.
Merhaba bebeğiniz nasıl sağlıklı doğdu mu?merhaba cnm bende bu hapı kullandım benımde 2.5 sene oldu evlenelı bu hapı kullandım ve hamıleyım suan allahıma sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?