- 27 Kasım 2022
- 31
- 34
- 3
- Konu Sahibi negerekvarya
Selam.Eski konularimi bilenler olacaktır.. Bosandim ama henüz karar kesinleşmedi. Büyük bir ihtimalle "istinaf"'a gidecek dosya..Karşı taraf karara itiraz edecek..Geçenlerde eşyalarımı almaya gidecektim..Hersey hukuk yönünden uygun olsun dedi avukatım..eşyalarımı alabilme yönünden de avukatım karşı tarafın avukatiyla görüştü..Ben ex kisisiyle muhatap olmadım .avukatım durumu anlatmış ev tutacagimi eşyalarımı almak istediğimi..o eşyaları beraber aldık demiş (Babam aldı biz sadece beğendik evli bile degildik)madem bosanmayı çok istiyor karar kesinlessin acsin mal paylasimi davasi alsin demiş..sonra o eşyalar benim de hakkım eşyaları paylaşalım dosya kapansın anlaşalım maddi manevi birsey istemesin manasinda konusmus."ben zaten ölmüşüm kimseden korkum yok " demiş...Ben sinir krizine girdim..o eşyaları Babam aldığı halde biz yaptığımız halde nasıl böyle birsey söyler...faturalar hepsi elimde mevcut..ama simdi oraya gitsek elimizde bir belge olmadan biz suclu duruma dusucez haneye tecavüzden...nasıl bana ait olan eşyalarda hakkı olduğu savunur..hadi beni de düşünmüyorsun evladini da mi dusunmedin de boyle bir cirkeflik yaptin...avukatim da şok oldu..nasil boyle birsey soyler dedi.....Avukatım elinden geleni yaptı durumumu da anlatmis avukatina...ve kararın kesinleşmesi eşya davası en az bir sene daha sürer dedi..Ben ayrı ev buldum..Evladimla kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama kendi eşyalarımı bile alamıyorum..İnsanlık yapıp arattik birde müsait mi o gün diye..Ben napicam.esya alacak durum zaten yok..ben nereye kadar daha böyle yaşayacağım çok yoruldum ..