Çirkeflesen ex eş..Esyalarımı alamıyorum

Evi kollayın boş zamanda kamyon çekin evi boşaltın. Suç olsun zaten faturalar elinize temize çıkarsınız. Boşanma aşamasında erkek tarafı ve kadın çocuk tarafı var. Erkekler çocuğum var diye düşünmez.
Kesinlikle düşünmez bosaninca adamlardan bi cirkeflik fışkırıyor

Hayır öyle bişey yok bizzat yaşadık savcılık halen evli gözüktügünüz için hırsızlık gibi bir suç olmaz diye takipsizlik verdi
Evet hala evli göründüğünüz için, boşanma henüz kesinleşmediği için, çilingirle bile açtırıp girebilirsin, kilidi değiştirdiyse o suç işliyor şuan. Ama avukatı suçlu olursunuz dediği için söylemeyeyim dedim.

Çok sinir bozucu lakin sabırlı olmaya gayret edin
Eşyaların faturası evlilik öncesine aitse sizin kişisel malınızdır polisle gidip alabilirsiniz onlar üzerinde hak iddia edemez, dava konusu edemez. Avukatınızın bundan bilgisi vardır, polis koruması için işlemleri yapsın alın eşyanızı. Onun avukatı da bu durumu biliyordur oyalamaya çalışıyorlar zaman geçtikçe eşyaya zarar verir alamayacağını biliyor çünkü. Ancak faturalar evlillik sonrası ise kimin adına olduğu fark etmez ortak maldır, ayrımını yaparak size ait olanı alın.

Ha şu da var illa tespit davası isteriz diyorlarsa eşyaları yediemine aldırın, o da kullanamasın, pislikse pislik işte
Sorun da karar çıkmadan polisle gidememek işte..elinde bir belge olmadan polis gitmez ki..polisle gitmeden de her türlü şeyi beklerim onlardan olay çıkartıp cirkeflik yaparlar olay büyür..

Sorun da karar çıkmadan polisle gidememek işte..elinde bir belge olmadan polis gitmez ki..polisle gitmeden de her türlü şeyi beklerim onlardan olay çıkartıp cirkeflik yaparlar olay büyür..

Avukatınız dava açılmadan ihtiyati tedbir kararı aldırabilir bildiğim kadarıyla, sonrasında dava açılır

Aslında arkadaşlar yol göstermişler, henüz boşanma gerçekleşmedi ise o ev size de ait oluyor ve faturaları da evlilik öncesine ait ise eşyalar sizin özel eşyanız oluyor.
Gidin bir çilingir ile alın eşyalarınızı. Mümkünse ailenin erkekleri de yanınızda olsun ki olası bir sorunda müdahale etsinler.
Ya bir de suçlu duruma düşmekten korkuyorsunuz ya kanun önünde. Türkiye de adalet hep geç sağlanıyor ya da hiç sağlanmıyor bu yüzden siz gözünüzü kartın bırakın o mahkemeye verip uğraşsın dursun.

Avukat olan arkadaşlar, aynı durumu yaşayanlar ya da yakınları aynı durumu yaşayanlar nasıl çözüm buldukları ile ilgili deneyimlerinden yola çıkarak fikir verseler ne güzel olurdu.

Bakın aynı durumda olan bir sürü kişi yazmış sizin avukat mı tuhaf siz mi yanlış anlıyorsunuz anlamadım.
Aynen adamın evde olmadıgı an tanıdıklarını ve nakliyeciyi alıp gidecek o kadar gelip polis çağırsa bile gidip ifade verip uzaklaştırma talep edecek o kadar hiç bi şekilde suç değil zaten evli hala

Bizim bir tanidigimizin kızı evi terk etti. Kocası da kilidi değiştirmiş. Kadın da geldi cilingirle açtırdı kapiyi. Tüm eşyaları yükleyip gitti habersiz.

Boşanma davaları çekişmeli idi.
Sonra barıştılar:)

Selam.Eski konularimi bilenler olacaktır.. Bosandim ama henüz karar kesinleşmedi. Büyük bir ihtimalle "istinaf"'a gidecek dosya..Karşı taraf karara itiraz edecek..Geçenlerde eşyalarımı almaya gidecektim..Hersey hukuk yönünden uygun olsun dedi avukatım..eşyalarımı alabilme yönünden de avukatım karşı tarafın avukatiyla görüştü..Ben ex kisisiyle muhatap olmadım .avukatım durumu anlatmış ev tutacagimi eşyalarımı almak istediğimi..o eşyaları beraber aldık demiş (Babam aldı biz sadece beğendik evli bile degildik)madem bosanmayı çok istiyor karar kesinlessin acsin mal paylasimi davasi alsin demiş..sonra o eşyalar benim de hakkım eşyaları paylaşalım dosya kapansın anlaşalım maddi manevi birsey istemesin manasinda konusmus."ben zaten ölmüşüm kimseden korkum yok " demiş...Ben sinir krizine girdim..o eşyaları Babam aldığı halde biz yaptığımız halde nasıl böyle birsey söyler...faturalar hepsi elimde mevcut..ama simdi oraya gitsek elimizde bir belge olmadan biz suclu duruma dusucez haneye tecavüzden...nasıl bana ait olan eşyalarda hakkı olduğu savunur..hadi beni de düşünmüyorsun evladini da mi dusunmedin de boyle bir cirkeflik yaptin...avukatim da şok oldu..nasil boyle birsey soyler dedi.....Avukatım elinden geleni yaptı durumumu da anlatmis avukatina...ve kararın kesinleşmesi eşya davası en az bir sene daha sürer dedi..Ben ayrı ev buldum..Evladimla kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama kendi eşyalarımı bile alamıyorum..İnsanlık yapıp arattik birde müsait mi o gün diye..Ben napicam.esya alacak durum zaten yok..ben nereye kadar daha böyle yaşayacağım çok yoruldum ..
Ev eski ese taksis edilmesiyse cilingirle girin alın bence

Çocuğuna 10 aydir besyuz lira ödemeyen düşürmeye kalkan..çocuğunu düşünmeyen üstüne üstlük birde eşyalarıma ihtiyacım olduğu bildiği halde çocuğundan bile utanmayıp el koyan, maddi manevi hicbirsey odemeyeyim anlaşıp bosanalim diyen biri insanliktan anlar mı sizce ? İnsan olabilir mi böyle biri ? Hiç sanmıyorum
Valla bence tutun çilingir gidip alın eşyaları.O ev sizin aile konutunuz.Bosanma olmadan kilidi değistiremez.Gidip sikayet etse nolucak zaten faturalariniz var siz almissiniz

Değiştirsin çilingirle girerdim. Hep iyi insanlara var o dava polis hak hukuk. Çatır çatır hırsızlık yaparlar 1 hafta yatar çıkarlar.
Alnından öpüyorum su yorumun.Hak hukuk anca iyi insana işler.İyi olmayın konu sahibi.Alin yanınıza cilingiri,actirin evi,toplayın bütün eşyaları.Gelen insanlarla önceden anlasın.Gerekirse daha büyük bi ekiple gelsinler ki hemen toplasinlar evi.Su erkeğin cirkefi de hiç cekilmiyo.

Gidin çilingirle açtırın kapıyı alın eşyalarınızı. Evde olmadığı zamanı gözleyin. Faturalar elinizdeymiş o açsın mal davası uğraşsın dursun. Yedirmeyin o eşyaları sakın ona.

%1000000
Adam evde yokken gider esyalari alirdim, mahkemede karsi taraf surunsun 1 yil.
Valla bu bosanmalarda kim ne kaparsa elinde kaliyor ben olsam alirim bu esyalari karsi taraf dusunsun.

Konuya cevap yazayım bu şekilde eşyaları kapan bir kadın tanıyorum :)))) Annemin işyerinden hemşire bir ablamız iğrenç kumarcı bir herifle evliymiş, adam işteyken kamyoneti dayayıp 1 saatte çocuk odaları, oturma odası beyaz eşya ne varsa toplayıp vınlamış. Neyse adam işten gelmiş bakmış ev zonko hemen mesajla küfürlere başlamış. Olay Ankarada oluyor bu arada, 20 yıl olmuştur belki ben lisedeydim duyunca çok gülmüştüm. Abla burdaysan helali hoş olsun:))

Arkadaşlar selam..Polis olan bir akrabamizla görüştüm..Ziynet eşyası davası sürdüğü için dava açıp polisle gitmemi söyledi..Her türlü ihtimali düşün..İftira bile atarlar biz nelerle karşılaşıyoruz dedi..yanında mutlaka bir devlet memuru olmalı sakın yalnız gitme dedi..bende beklemedeyim şuanda..Yazıp fikir veren düşüncelerini paylaşanlara teşekkür ediyorum..Bir gelişme olursa burdan yazarım..

Back
X