çirkefleşerek mi hak aranmalı yoksa hanım olup ezilmekmi?

arkadaşlar cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim.inanın karşılık vermiyorum ama çokta takarım kafama.yakın bir arkadaşım kızlardansa erkeklerle samimiyet kur esra.bir iki tane samimi arkadaşın olsun yeter diyor ama erkek arkadaş kız arkadaş gibi olmaz gibi geliyor bana.o ayağını uzatan kızıda hoca azarladı orada insan oturuyor indir ayaklarını diye inanın bencilce diyeceksiniz ama bi hoş oldum.çünkü derse ben o gün geç kaldım hoca girmişti kapıyı çalarak içeri girdim.yerime geçerken önlerinden geçtim bide kapı çalıyor diye yanındaki ile dalga geçtiler cvb vermedim ama arkadaşlara komik birşeymi kapı çalmak dedim kızlarda hayır sen normalini yaptın o kızlar bizede sürekli laf atıyorlar dediler.(genelde gelenler direk içeri girip hocam gelebilirmiyiz demeden geçip oturuyorlar.ben kapı çalarım ve içeri girmek içinde izin isterim ben böyle yetiştirildim bunun neresi tuhaf,dalga geçilecek bir durum henüz çözebilmişte değilim)

cnm erkek gibi olmaz demişsin bnm sınıfımda fazla kız yoktu 7 taneciktik biz...hep erkeklerleydim haliyle gerçekten kız ark.larım sadece ev ark.larımdı yane herşeyi konuşabiliceğim sınıftakilere slm bile fazlaydı bence kimisi seviyesisz konuşur kimi yüzüne güler arkandan konuşur neyse cvb a geliyim

erkek ark.larım gerçekten çok iyiydiler küçük yer diye ve biz 2.öğretimiz diye akşamları birtek gün tek gittiğimi geldiğimi bilmem kendileri gelmese taksi yollarlar duraktan öyle yane he işin püf noktası erkekler kiminle nasıl konuşacaını biliyorlar(hepsi değil kendini belli ediyor zaten erdemli kişi)....gerçekten bnmle efendi konuşan kişinin başka kızla seviyesisz konuştuğuna şahidim....yane erkekler yolunda giden kıza abla demesini de biliyorlar cnm küçük yer laf eden olur sinirin bozulur ne lazmsa sen bize söylerlerdi ne lazmsa söylerdim bazen tek çıkardım kim görürse havada hele kararmak üzereyse mutlaka eve kadar bırakırlardı.....

eğer karşındakinin iyi olduğunu biliyorsan nerede oturup kalkmasını biliyorsan erkek ark.çok çok iyi birşey ben iyiki varlar dedim hep onlar sayesinde hiçbir zaman kendimi yanlız hissetmedim kızlar birbirlerini çekemiyorlar ben en büyük kazıkları hep kızlardan yedim...

Başlarda herkes öle olur kendini belli etmek ben burdayım diyebilmek adına. Yani kısacası kendilerini göstermeye çalışırlar onlar gibi olarak seviyeni düşürmeye hiç gerek yok. Kendini ezdirme elbette ama çirkefleşerek deil. ;)

Hangi üniversitede okuyorsun canım ? Allaha şükür benim bölümümde böyle kişiliksiz insanlar yok :nazar:

atatürk üniversitesinde okuyorum.erzurumun adı çıkmış inan öyle seviyesizce davrananlar hep başka yerden gelenler.ama erzurumlulara mal ediliyor yapılanlar.er_zulüm diyede etiketlemişler dışarıdan gelenler.

ben de üniversite öğrencisiyim ve seni anlayabiliyorum..bu bizim insanımızın ''anlaşma'' şekillerinden kaynaklanan bir durum..doğru düzgün konuşmak yaygın değil pek..bunun yerine dikkat çekmek için bulunan yollar da çok yaratıcı gerçekten bazen uzaktan bakıp da kendilerini düşürdükleri durumlara gülmemek için kendimi zorluyorum...ama eminim kendin gibi birkaç insan vardır çevrende onlarla muhabbet kurman daha iyi olur diğerlerine hiç bulaşmadan..bırak gülsünler benim de başıma geldi bu suratlarına bakıp içtenlikle kocaman gülümsersen neye uğradıklarını şaşırıyorlar tavsiye ederim:)..üniversitede zor yoldan öğrendiğim bir tecrübemi paylaşayım sizinle..herkes orda kişiliğini ifade etmeye çalışıyor... özgürlüğü burda..ama kişilik geliştiremeyenler kendilerini ifade etmek için çok saçma yollar bulabiliyorlar..kendi huzurun için olabildiğince uzak dur bu insanlardan herkes herkesle iyi anlaşmak zorunda değil sen de değilsin..eğer rahatsız ederlerse sakin ama kararlı bir şekilde karşılarına çık ama umarım böyle bir zorunluluk hiç olmaz:)

bu kırmızıyla işaretlediğimde ki gibi sakın davranmayın çünkü kızsınız ve üniv.öyle nankör biryerdir ki bu davranışınızdan anlam çıkartıp sizi çileden çıkarırlar

not:buarada yorumunu lıntı yaptığım ark.ım sakın alınma amacım çok biliyorum anlamına getirmek değil bunu yaparsa kızın hakkında farklı yorumlar çıkar

Yok est. neden alınayım ki ?

Yalnı neden yanlış anlaşılsın ki anlamadım.Bunu yapacağı kişiler bayan, dolayısıyla bayanlar sadece bunda özgüven ve alay duygusu hisseder; ben mi yanlış yerden bakıyorum ?

Bu tiplerden iş hayatında daha fazlası var. Hatta daha beteri diyebilirim.
Son bir haftadır aynı durum bulunduğum servis için gerekli. Bir başka servisteki çirkef tarafından sergilenen bir tavır var. Ama ben ondan daha çirkef olduğum için bana hiç dokunamıyorlar. Servis arkadaşım ise her şeyi konuşmayla çözmek isteyen biri. Yapmadıklarını bırakmadılar kıza. 2 gündür salya sümük ağlıyor ama sorun amirler tarafındanda olsa çözülemedi. Direkt bana saldırı olmadığı için bir şey yapamıyordum. Bende en sonunda müdürüme gittim ve "Eğer bu tavrı banada sergilerlerse ve hala arkadışıma böyle yüklenirlerse sizde bu sorunu hala çözemezseniz ben yarın konuşarak halletmeye çalışmam bodozlama kafa göz girerim haberiniz olsun. Olay o boyuta gelirse asla sorumluluk kabul etmiyor ve sizi baştan uyarıyorum" dedim.
Sonuç; bugün o kişiler arkadaşımdan "bizi yanlış anladın, özür dileriz" demek zorunda kaldılar.
Kıssadan hisse çirkefle çirkef olacaksınız. Bir çirkefe asla laf anlatamazsınız. Sonuçta ezilen siz olursunuz.

Tatlım :)
Daha çok başındasın hele dur bir bekle.
Sinirlerini kullanacağın daha 2 yıl var önünde.:1:
Onlar şimdi havalarda ama dersler yoğunlaşsın, sınavlar gelsin kaçacak delik ararlar.
Derslere çoğu gelmez.
sınav zamanı gelir senden bir güzel not isterler.
İşte sen o zaman güleceksin:)
Kendine iyi arkadaşlar edinmeye çalış.
Kimseye güvenme, kullanmak isteyen çok olur.
Sırlarını hiç kimseye açma vs.
Sen kapalı kutu ol ki gizemin olsun.
Ama asla ezik durma.
Gerektiğinde lafı yapıştır.
Herkes eşit konumda...

Back
X