çirkeflik

insanların kendisi rahatsız. rahatsız olmaya da yer arıyorlar.her şey dert sıkıntı onlara bi karışmadıkları helamız vardı. yüz küsür kişi içinde olsam serviste tuvaletten bile ddaha rahat konuşma durumum olurdu.bi yere de gitmeme gerek kalmazdı.
Sizin de hormonlar tavan yalniz :KK48: valla gereksiz alinganlik yapiyorsunuz. Insanlar nerelerde ne kosullarda calisiyor yapmayin lutfen. Izinden onceki son zamanlarinizi kendinize zehir etmekten baska bir ise yaramaz bu. Rahatlayin biraz gevseyin sinirlenmeyin:KK15:

• Beğen
Reactions: H E
Rezallete yüksek lisans yapmıştır bir çok devlet dairesi.Bende onlardan birindeyim.Birbirini sevmeyen bayanlar birbirini gıcık gıcık süzer,laf sokar,fitne coktur zaten tüm arızalar burda toplanmıştır hep.
aynen dediğiniz gibi tüm numuneleri toplamışlar buraya normalde hiçbir özel kurumda oksijen dahi alamazlar kapılarından almazlar. burası onların yurdu gibi :D

Sizin de hormonlar tavan yalniz :KK48: valla gereksiz alinganlik yapiyorsunuz. Insanlar nerelerde ne kosullarda calisiyor yapmayin lutfen. Izinden onceki son zamanlarinizi kendinize zehir etmekten baska bir ise yaramaz bu. Rahatlayin biraz gevseyin sinirlenmeyin:KK15:
insanlar zor yerlerde çalışıyor olabilirde işte burdakilerin derdi bizim şartları da o zor şartlara çevirmek için çirkeflik yapmak.

aynen dediğiniz gibi tüm numuneleri toplamışlar buraya normalde hiçbir özel kurumda oksijen dahi alamazlar kapılarından almazlar. burası onların yurdu gibi :KK70:

insanlar zor yerlerde çalışıyor olabilirde işte burdakilerin derdi bizim şartları da o zor şartlara çevirmek için çirkeflik yapmak.
Onlar 25 yıllıktır hep.Hepsi çok bilgili ve kültürlüdür sen ise onlara göre beceriksizssindir.Bişey bilmiyorsundur.Dalton kardeşler gibi gurup gezerler hep.

Onlar 25 yıllıktır hep.Hepsi çok bilgili ve kültürlüdür sen ise onlara göre beceriksizssindir.Bişey bilmiyorsundur.Dalton kardeşler gibi gurup gezerler hep.
25 den de fazla olabilir.direk müzelik yada petrollük fosil de olabilirler. aynen dediğiniz gibi onlar bilginin niravanasına erişmiş bunla hava atarlar.

25 den de fazla olabilir.direk müzelik yada petrollük fosil de olabilirler. aynen dediğiniz gibi onlar bilginin niravanasına erişmiş bunla hava atarlar.
İşin acı tarafı bir çogu dilekçe yazmayı bilmiyor daha da neyse....Ekmek teknesi katlanıcaz yapacak bişey yok.

İşin acı tarafı bir çogu dilekçe yazmayı bilmiyor daha da neyse....Ekmek teknesi katlanıcaz yapacak bişey yok.
evet diğer bölümden böyle birinin karışması sinirimi bozdu.burada 4 taşeron kadınız birinin derdi olmasa birinin olur illa bir beş dakika telefonla konuşması gerekir. napacaklar zabıt mı tutacak bunlar.çoğu ne iş yaptıklarını bilmiyor. ama sen tüm yazıyı doğru yaz noktayı unut diyelim. geldiğin günden girip sülaleden çıkmadıkları eksik.tepeden tırnağa senin yaptığın işlerinde bir üstün ben yaptım deyip müdürüne sunması ve başkasına yaptırılan ödev gibi açıklayamayıp rezil olması şaka gibi :KK70:

evet diğer bölümden böyle birinin karışması sinirimi bozdu.burada 4 taşeron kadınız birinin derdi olmasa birinin olur illa bir beş dakika telefonla konuşması gerekir. napacaklar zabıt mı tutacak bunlar.çoğu ne iş yaptıklarını bilmiyor. ama sen tüm yazıyı doğru yaz noktayı unut diyelim. geldiğin günden girip sülaleden çıkmadıkları eksik.tepeden tırnağa senin yaptığın işlerinde bir üstün ben yaptım deyip müdürüne sunması ve başkasına yaptırılan ödev gibi açıklayamayıp rezil olması şaka gibi :KK70:
Burada birisi arz yerine rica etmişti de işinden oluyordu az daha.Eskileri geçtim yeniler de bir garip daltonlar gibi diziliyorlar wc ye bile 5'i birden gidiyor.Hem egglenceli hem komiktir.Bizim burada da sigara batar herkesin gözüne "şu kişi şu kadar dakikadır gitti gelmedi hmmmmm"anlatılamaz yaşanır:dondurma:

en sinir oldugum sey bir servis otobus tarzi yerlerde konusmak,ikinciside tuvalette konusmak.sonucta orasi bi is yeri cok ozel seyleri konusmak icin almiyosunuz o maasi.ozel biseyse eve birakin yada isim var diyip kapatin.dikkat cekecek kadar konusmussunuz ki onlarda rahatsiz olmus

Şahsen ben de telefonda konuşulmasından sohbet edilmesinden hoşlanmıyorum. Sigara yasağı basladığı dönemlerde tuvalette içiyorlardı o kadar rahatsız olurdum ki. Sonuçta tuvalet yani belli iş için gidiliyor. Bir de devlet dairelerine memurlara bayağı bir yüklenmişsiniz yazınızda. Dedikodu her yerde vardır bunu kurumlara mal etmek saçma.

Mesai saatlerinde uzun mu konuşuyorsunuz bu kadar sorun oluyor? Acil bi' konuşma 2 3 dk da halledilir , ona da mı laf ediyorlar?

Normalde asla bir cümleyi çekip almam ve ona da yorum yapmam fakat şu söyleminiz bana çok itici geldi:

“Çiftçiler kadın tuvaleti yazsa bile girme ihtimali var. (O kadar görgüsüz insanlar gelebilir)”

Görgüyle çiftçiliğin ne alakası olabilir? Bu ne saçma bir mantık? Bakın, bir kurumda görev yapıyorsunuz çiftçi değilsiniz ama görgüden bariz uzaksınız. Zira lavabo gibi genel amacı belli bir yeri çoğunlukla telefon görüşmesi için kullanmanız bana göre normal değil. Hoş değil.

Is yerinde gereksiz tel konusmasi zaten olmamali.
Acil konusmalarinizi da oturdugunuz yerde yapabilirsiniz.

Isinizi birakip uzum konusacaksaniz giyinin disari cikin..
gerci mesai saatlerinde uzun konusulmaz.

Sorum edecek birsey yok yani.

Siz konusmalarinizi azaltin
Arkanizdan konusanlari da takmayin madem

Ben de konuşmalarımı hep öğle tatilinde yapıyorum.
Giyiyorum montumu takıyorum atkimi beremi çıkıyorum hergun yürüyüş yaparken konuşuyorum rahat rahat.
Açıkçası sizi çok haklı bulamadım ben taşeron olmak evet olumsuz bir durum ancak herkes ne şartlarda çalışıyor.
Ben de özel sektördeyim zor şartlarda çalışıyorum özel eğitim alanında ve eşimi özellikle tembihlerim lütfen ders saati beni asla arama çocukların hakkına girme dersinden çalma diye.
Ki sınıfımda kamera falan yok istesem konuşurum tüm gün ama asla konuşmam.
Önemli bir şey varsa mesaj atar bana o kadar.
Ayrıca erkekler neden girsin ki kadınlar tuvaletine girse bile yanlışlıkla kadın görünce çıkar yani utanıp.

33 yıllık memurum. Sizin tabirinizle müzelik ve fosillik. Tüm yorumları buraya kadar tek tek okudum. Belki dedim kamu çalışanları için takındığınız çirkin tavır düzelir. Bir çok kurumda olduğu gibi kamuda da sorunlu insanlar vardır.
Zaten konumuzda birçok arkadaşın dediği gibi haksızsınız. Görüşmelerinizi oturduğunuz yerden yapın. Ben bunca zaman wc de konuşa tek kişi görmedim.
Hırsınızı tüm kamu çalışanlarınıza yüklemeyin.
Haaa bu arada bulunduğum konuda bilginin Nirvana'sında olup bu yaşımda gençleri cebimden çıkarırım.
Hamilelik hormonlarınıza bağlı tepkileriniz.

Oradaki başka insanlar nerede konuşuyor peki? koskoca yerde hiç mi.boş yer yok çalışılan yerden biraz uzaklaşıp konuşabilirsiniz bağırarak konuşmazsanız sizi kim dinleyecek? uzun konuşmalarınızı özel konuşmaları evinizde yapabilirsiniz tuvalette de gördüğünüz gibi saklanmış.olmuyorsunuz yan tarafta da sizi duyuyorlar ee ne anlamı kalıyor o zaman orada konuşmanın ve o insanlar da o esnada sizin konuşmanızı dinlemek zorunda değil kimsede bayılmıyor demek ki.ne konuşuyorsunuz diye. uygun değil bence de. Hem ayrıca ne demek kadınlar tuvaletinde erkekler abdest alabilir yok.çiftçiler görgüsüz girerler demek bu da bir itham ve küçük görme olmuyor mu o insanlar çiftçi diye adap bilmiyor mu yani ne alaka kadın tuvaletine girsinler yahu

Back
X