• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çirkin bir kadın olmak

Pko ile bende mucadele ediyorum. Tuylenme disinda sac dokulmesi, sivilce, asiri yagli bir cilt ve hizli kilo alisi hepsi mevcut. 15 kilo kadar aldim bu surecte. Yuzum yara icinde ama kapatici dahi kullanma ihtiyaci hissetmedim. Rahatsiz olan kisi bakmasin. Uzun suredir gorusmedigim arkadaslarimin cogu taninmaz hale geldigimi belirtti. Bir bayan olarak bu duruma uzulsemde onceligim tedavim. Sizde bu sekilde dusunun estetik kaygilari bir kenara birakin lutfen.
Maalesef tedavisi olmayan bi hastalik.genetik bisey yani.daha dogrusu kilodan kaynakli bir pco ise kilo verme cozum olabilir ancak benim kilo problemim yok ö yüzden ilaclarla belirtilerimi axaltabiliyirum ancak
 
bnde de var bu nalet hastalık...saclarım bir saatte avuc dolusu sac kadar dökuluyor diger saatte gene dene aynı mıktarda elime geliyor,kopuyor kucuk kucuk saclar tepemde topluyamıyorum kopuyor yatarken kafamı cevırıyorum kopuyor toplamasam elıme gelen onca sac hafif topluyorum ..oglum boynuma sarılıyor saclarım saclarıın kopus sesını bile duyuyorum..cok sınırlerım bozuldu
 
Maalesef tedavisi olmayan bi hastalik.genetik bisey yani.daha dogrusu kilodan kaynakli bir pco ise kilo verme cozum olabilir ancak benim kilo problemim yok ö yüzden ilaclarla belirtilerimi axaltabiliyirum ancak
Ne yazikki hayat boyu devam edecek bir surec. Fakat pko ile birlikte gelen insulin direnci, tiroid problemleri icin tedavileri birakmamak gerekir.
 
Cirkin degilsiniz saglik sorununuz var.tuylenme icin lazer ise yaramadimi.
Alternatif tibbi denedinizmi sogan kurunun ise yaradigini duymustum
 
Cirkin degilsiniz saglik sorununuz var.tuylenme icin lazer ise yaramadimi.
Alternatif tibbi denedinizmi sogan kurunun ise yaradigini duymustum
Lazer ise yaradi tabi kalin killara yaptrmistim zaten ancak zaten ilac kullanirken cikmiyor.alternatif tıpa inanıyorum.ama niyeyse ise yaramayack gibi hissediyorum. Sogan kuru denemedim ama hayıt otu arstiriyorum .o kadar celiskili sonuclar var ki kararsiz kaldim.
 
pko hakkinda cok bilgim yok ama bende de sac dokulmesi cok vardi.
hamilelik oncesi ve hamilelik sirasinda kullanilan vitamin takviyeleri var,folik asit icerikleri yuksek,icinde bir suru vitamin ve mineral barindiran..iste onlardan kullaninca sac dokulmem gecti..
dogum kontrol hapi korunma amacli 1 sene kullandim,birakinca vucudum kendine 3-4 ayda gelebildi.
 
Lazer ise yaradi tabi kalin killara yaptrmistim zaten ancak zaten ilac kullanirken cikmiyor.alternatif tıpa inanıyorum.ama niyeyse ise yaramayack gibi hissediyorum. Sogan kuru denemedim ama hayıt otu arstiriyorum .o kadar celiskili sonuclar var ki kararsiz kaldim.

testere disli aslan pencesini arastirin.
kadinlarin kullanmasi gereken mucizevi bir ot.
 
Siz tedavi olarak ne yapıyorsunuz. Ilac mi?
Evet ilk olarak diane35 isimli ilac ile tedaviye basladik. Fakat ilac hakkindaki olumsuz yorumlar ve bazi avrupa ulkelerinde yasaklanmasi nedeniyle doktorum ile goruserek ilaci biraktim. Su an yasmin ve insulin direnci nedeniyle glukofen 850mg kullaniyorum.
 
çirkin kadın yoktur eşin de seni beğeniyor ne mutlu sana bir tek o ilacı kullananlarda o sivilceler çıkmıyor ki o ilacı kullanmıyor olsaydın bile yine çıkabilirdi bu durumu doktoruna sorabilirsin bu durum nereye kadar devam edicek bende bu sivilceler ne zamana kadar çıkacak diye sorabilirsin belki bir çözümü vardır çünkü benim iki tanıdığım var bu hastalıkta ikisin de de sivilce problemi yok bu hastalık seviye seviyemi yoksa bir önlem mi alıyorlar hiç bilmiyorum illa bir çözümü vardır
 
Diger problemlerin icin birsey diyemicem ama sivilce icin bi hap var onu kullanabilirsin doktora danisarak.
Merhabalar. Uzun zamandur takipteyim ancak ilk defa konu açıyorum. Kisaxa anlatmaya calisayim.benim polikistik overim var.bilenler bilir illet bi hastalik.ve ben tüm kozmetik problrmlerini yaşıyorum. Sac dökülmesi cok yogun, tuylenme, sivilce. Ve bir kadin icin cok ozguven yikici kozmetik problem bunlar.21 _22yasimda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve tum problemrrim bitti. Aslunda yuz hatlari ve vucut hatlari cok guzel bi kizdim ancak bu problemler yüzünden kimse donup bakmazdi.neyse 26 yasimda evlendim ve esim brni cok guzel bulur hatta herkes.ve esim dis guzellige cok onem verir.her acidan uyumlu ve iyi bi evliligimiz var seviyorum ve seviliyorum ancak bu ilacı nereye kadar kullanicam.birakinca tekrar eski halime dönucem biliyorum.1 yillik evliyim henüz cocuk düşünmüyoruz.ne yapsam karar veremiyorum?
 
Ben ilaclari biraktiginda bile eski haline donersen dahi esinin sana bakisi sevgisi degismiyecek gozuyle bakiyorum muhtemel bir hamilelikte zaten birakmak zorundasin hamilelik psikolojiside eklenince kendini hepten bitirirsin o yuzden sana tavsiyem belkide gecmistir hastaligin alistira Alistira birakman yönünde.. Dene bakalim
 
O kususrsuz fizik bozulursa nolacak kocanızın dış güzelliğe verdiği önem?
Bir de doktorsunuz yani.
Sağlık sorunları yüzünden insanlar ne hale geliyor
Tek düşündüğünüz eşinizin sizi beğenmesi mi...
 
Ben ilaclari biraktiginda bile eski haline donersen dahi esinin sana bakisi sevgisi degismiyecek gozuyle bakiyorum muhtemel bir hamilelikte zaten birakmak zorundasin hamilelik psikolojiside eklenince kendini hepten bitirirsin o yuzden sana tavsiyem belkide gecmistir hastaligin alistira Alistira birakman yönünde.. Dene bakalim
Sanirjm artık denemem lazim.sonucta elimde olan bisey degil hastalik.kabul eden boyle etsin demeli
 
Ben de pko luyum. Ve sadece sivilce sorunu yasiyorum. Regl duzeni kilo artisi vs gibi hicbir sorunum yok. Bundan kaynaklanan sivilceye de sadece dogum kontrol hapi fayda ediyoe malesef.
Ben teshis konduktan sonra 1 yil kadar hap kullandim cildim inanilmaz duzeldi. Sonra hapi biraktim ve eski haline dondu malesef. Iki sene kadsr direndikten sonra tekrsr hapa basladim ama bu sefer ayni verimi alamadim. Birkac ay ise yaradiktan sonra yine sivilce cikmaya basladi.
Doktorum da sirf sivilce yuzunden hap kullanmamin pek mantikli olmadigini soyledi. Bebek dusundugum icin de biraktim.
Hamilelik donemim fena gecmiyor şükür. Yani sivilce var ama cok daha kotu zamanlarim oldugu icin bunlar normal geliyor. Muhtemelen dogumdan sonra da hapa tekrar baslarim diye dusunuyorum.
Bir de benim yuzum cok beyaz ve sivilce sadece cenemde cikiyor. 1-2 tane.yani oyle tum yüzüm sivilce kaplanmiyor. Yalniz o tek tuk cikanlar hem cok buyuk hem de agrili cikiyor. Iyilesme sureci de oldukca uzun oluyor. Cildim de beyaz olunca asiri belirgin hale geliyor ve insan ister istemez kafaya takiyor.
 
Back
X