• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çirkin bir kadın olmak

Bence önce soğan kürünü dene
ben de pkos lu idim doğum yapana kadar. sizin gibi bütün kozmetik problemleri de vardı bende; sivilce, tüylenme, saç dökülmesi hatta kilo da... dk hapı kullanırken kilo verdim, 2 sene kullandıktan sonra hormonlarım normale dönmüştü bıraktırdı dr ilacı. tüylerden(sakal, göbek, goğüs) iğneli epilasyonla kurtuldum..
evlendiğimde 7 ay hapla korundum, hapı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. doğumdan 1 sene sonraki rutin kontrolde dr'um pkos doğumla büyük oranda azalan bir durum ama senin yumurtalıkların tamamen normale dönmüş için rahat olsun artık, ben de seni çok içim rahat mutlu yolluyorum bugün, dedi. sivilceler de düzeldi, arada tek tük çıkıyor artık, o da yağlı veya baharatlı bir şeyleri abartmışsam
O zaman hemen doğum yapmam lazım:KK48:yahu koca da bulamiyorum ki:KK48: dogumla nasıl oluyor acaba ?

15 gün sogan kürü uygula hapı da bırak polikistik over kalmiycak eski haline bidaha donmeyeceksin Allahın izniyle

O zaman hemen doğum yapmam lazım:KK48:yahu koca da bulamiyorum ki:KK48: dogumla nasıl oluyor acaba ?
Ben dogum yaptim ama bendeki gecmedi her vucut farkli.. bendeki pco öyle aşırı degil sanirim ki adet duzensizligi ve hafif sac dokulmesi disinda bir sorunum yok tuylenme icin lazere gittim orda da sorun yok.. ama konu sahibi hep tibbi ilaclar kullanmis altertanif tibbi deneyecegim diyor ki bence de artik denemeli sogan kurü olabilir ama ugrastriiyor hayit tohumu daha kolay kullanım acisindan. Ben faydali olacagina inaniyorum. Bir cok konuda alternatif tibbin faydasini cok gördüm çünkü.

Ne soğan kürü ne başka şey ne doğum kontrol hapı ne doğum hiç birşey geçirmedi benim pko yu. Saç dökülmesi sivilce kilo kıllanma adet düzensizliği hala devam ediyor.. 2,5 sene uğraştım bebeğim olsun diye çok şükür Rabbim nasip etti. 3. Aşılamam da. 13 aylık oğlum var hala bütün sıkıntılar devam ediyor geçmeyen pko var bende.. Neyse demek istediğim kozmetik sorunlardan önce bebek için doktorunla görüş derim ben....

Merhabalar. Uzun zamandur takipteyim ancak ilk defa konu açıyorum. Kisaxa anlatmaya calisayim.benim polikistik overim var.bilenler bilir illet bi hastalik.ve ben tüm kozmetik problrmlerini yaşıyorum. Sac dökülmesi cok yogun, tuylenme, sivilce. Ve bir kadin icin cok ozguven yikici kozmetik problem bunlar.21 _22yasimda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve tum problemrrim bitti. Aslunda yuz hatlari ve vucut hatlari cok guzel bi kizdim ancak bu problemler yüzünden kimse donup bakmazdi.neyse 26 yasimda evlendim ve esim brni cok guzel bulur hatta herkes.ve esim dis guzellige cok onem verir.her acidan uyumlu ve iyi bi evliligimiz var seviyorum ve seviliyorum ancak bu ilacı nereye kadar kullanicam.birakinca tekrar eski halime dönucem biliyorum.1 yillik evliyim henüz cocuk düşünmüyoruz.ne yapsam karar veremiyorum?
Benim de vardı. Tuylenme sivilce ve göbek 50 kıloyken Göbeğim vardı
Evlendim çocuk derdine düşünce zaten bunlar önemsiz kalıyo.tup bebekle hamile kalabıldım ben. Sizde belki gerek kalmaz. Ki hamile kalinca zaten bu sorunlar olmuyor. Doğumdan sonra da gecebılıyormus kendılıgınden... ınsallah:dua:

Merhabalar. Uzun zamandur takipteyim ancak ilk defa konu açıyorum. Kisaxa anlatmaya calisayim.benim polikistik overim var.bilenler bilir illet bi hastalik.ve ben tüm kozmetik problrmlerini yaşıyorum. Sac dökülmesi cok yogun, tuylenme, sivilce. Ve bir kadin icin cok ozguven yikici kozmetik problem bunlar.21 _22yasimda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve tum problemrrim bitti. Aslunda yuz hatlari ve vucut hatlari cok guzel bi kizdim ancak bu problemler yüzünden kimse donup bakmazdi.neyse 26 yasimda evlendim ve esim brni cok guzel bulur hatta herkes.ve esim dis guzellige cok onem verir.her acidan uyumlu ve iyi bi evliligimiz var seviyorum ve seviliyorum ancak bu ilacı nereye kadar kullanicam.birakinca tekrar eski halime dönucem biliyorum.1 yillik evliyim henüz cocuk düşünmüyoruz.ne yapsam karar veremiyorum?
Ilaci birakinca geçiyor canim cok sorun etme.
Polikistik overli olmak bir ayricaliktir:)uyuz ötesi bir hastalik ama sanki dogumdan sonra da azaliyor.

:KK48::KK48: hormonlarla ilgili bir durum olabilir diye düşündüm.. 9 ay yumurtlama olmuyor mesela.. bir de emzirme dönemi var(nasip olursa).

Vi
Eşim de kendim de doktoruz.haplarin bi yan etkisini gormuyorum acikcasi ama ne bileyim uzun sure ilaç kullanmak yoruyor.yani cok estetik kaygisi olan biri degildim ama maalesef cok yogu belirtileri oluyo.sivilce cikti mi herkes sormaya basliyo yuzune noldu diye.saclarim da iyice seyreklesti yani gercrkten bi kadin icin cok yipratici
Vichy dercos kullanmanı öneririm

Fayda gördünüz mu? Bi ara dusunmustum ama icten gelrn problemi halletmeyince olmuyor gibi sankj
Benmki gibi dökülme olamazdi tutam tutam resmen . Onu kullanınca inanin saçlarım yerine geldi . Pıtırcık Pıtırcık diplerinden saç geldi önce sampuanini kullan sonra krem ve serumlari var cnm . Geçmiş olsun

Vallahi ben nane duydum ama taze nane yemek iyi geliyomus hatta bilimsel calismalar da var ama denemedim.bi de şekerden uzak durmalı
taze nane 15 gündür yiyorum ve 15 gündür aslan pençesi içiyorum. 3 günde çıkan yerler 10 gün oldu çıkmadı. ama 2 ay kullanınca tam sonuç alınıyor muş. benim için 10 gün bile çok iyi.

taze nane 15 gündür yiyorum ve 15 gündür aslan pençesi içiyorum. 3 günde çıkan yerler 10 gün oldu çıkmadı. ama 2 ay kullanınca tam sonuç alınıyor muş. benim için 10 gün bile çok iyi.
Supermis.ben de aslan pençesi basliyorum derhal

Doktorsunuz siz daha iyi bilirsiniz ama sac dokulmenizin baska bir sebebi olabilir mi? 31 yasindayim ve bu dk haplarini 10 kusur yildir kullaniyorum hic boyle bir yan etkiyle karsilasmadim.Vucut odemi,selulit problemi disinda birseyini gormedim henuz.

Doktorsunuz siz daha iyi bilirsiniz ama sac dokulmenizin baska bir sebebi olabilir mi? 31 yasindayim ve bu dk haplarini 10 kusur yildir kullaniyorum hic boyle bir yan etkiyle karsilasmadim.Vucut odemi,selulit problemi disinda birseyini gormedim henuz.
Yok zaten dk hapi alirken olmuyo sikayetler.birakinca oluyor.beni rahatsiz rden bu yuzden haplara bagimli yasamak.siz ne icin kulllaniyorsunuz

Yok zaten dk hapi alirken olmuyo sikayetler.birakinca oluyor.beni rahatsiz rden bu yuzden haplara bagimli yasamak.siz ne icin kulllaniyorsunuz

Pko icin kullaniyorum.Onsuz duzenli regl olamiyorum malesef.Kilo fazlam olustu benimde.Sivilce sorunum da ara ara nuksediyor.

Back
X