Merhabalar. Derdimi kısaca paylaşmak istiyorum. Yakın arkadaşım 4 aydır biriyle birlikte. Bu kişiyi toplasanız 3 kere gördüm. Ben, sözlüm, arkadaşım ve sevgilisi birlikte 3 kez dışarı çıktık. Herhangi bir samimiyetim yok bu kişiyle. Numaramı Gamze'den alıp bana mesaj atmış. Önce bir bahane sunarak. Sonrasında da çirkin sözlerini dökmüş mesaja. Aslında beni önceden takip ettiğini, Gamze'yle bana yakın olmak için çıktığını, ama olamadığını dile getirmiş ve benimle yüz yüze 1 kere de olsa konuşmak istediğini yazmış! Haddini layığıyla bildirdim. Ama mesajı görünce elim ayağım titredi sinirden. Çevrede görüp tiksindiğim olay başıma geldi. Bu nasıl bir karaktersizlik anlamadım ben. İnsanlar bu kadar planlı bir şekilde insanların duygularıyla oynayabiliyorlar demek ki. Yarın arkadaşımla yüz yüze konuşup mesajları göstericem. Yol yakınken bu iprenç insandan ayrılsın. Bu konuda kararım net. Ama arkadaşıma çok üzülüyorum ve kendimi böyle çirkin bir olayın içinde bulmak canımı çok sıktı... En kötüsü de insanların kendi çıkarları için bir başkaslarının hayatıyla oynaması...