Çirkin bir olayın ortasındayım. Hem de hiç bir suçum yokken!

Arkadaşım da melek gibidir. Kendi mi de geçtim onun gibi birini kendi aptalca çıkarı için kullanmasını hazmedemiyorum...

Canım asla çekinme ben kendımı arkadasının yerıne koydum ve bunu yapman lazım ne karaktersızlıktır bu boyle ya! Insanların duygularıyla oynayan ya da menfaatlerı ugruna duygularla oynayan ınsanlardan nefret edıyorum... Insallah her sey yolunda gider..

evt bende öyle düşünüyorum bu olay olalı rahat 5 yıl oldu ben eşimle evlendim o onunla senin yazınca görünce direk aklıma geldi unutulcak bişey değil ne yazıkki

İnsan böyle şeyleri okuyunca valla kime güveneceğini bilemiyor ya :(

Bence önce arkadaşına mesajları gösterip, durumu anlat. Ortalık durulunca sözlüne söyle. Çünkü sözlün de erkek sonuçta ne yapacağı belli olmaz, iyice tadınız bozulmasın boş yere:26:.

Canım asla çekinme ben kendımı arkadasının yerıne koydum ve bunu yapman lazım ne karaktersızlıktır bu boyle ya! Insanların duygularıyla oynayan ya da menfaatlerı ugruna duygularla oynayan ınsanlardan nefret edıyorum... Insallah her sey yolunda gider..

Tabii en doğrusu bu. Zaten ilk düşündüğüm şey arkadaşımın kullanılmış durumuna düşürülmesi ve aynı şey benim başıma gelse arkadaşımın da bana söylemesi gerektiğiydi. Teşekkür ederim. Tek ümidim arkadaşımın ona bağlanmamış olması. Yeni bir ilişki. Henüz 4 aylık. Daha geçenlerde bir olay duymuştum ve sinirlenmiştim. Olay da şuydu: Bir öğretmen öğrencisine aşık oluyor. Kız da onu seviyor. Ama öğretmen aile baskısıyla başkasıyla evleniyor. Çoluğa çocuğa karışıyor. Yıllar sonra bu kızı buluyor. Kıza yakın olmak için kendi arkadaşıyla arasını yapmak istiyor. Kıza arkadaşının onu çok beğendiğini ve evlenmek istediğini söylüyor. Öğretmen olan kişinin amacı kendi arkadaşını kullanarak kızla tekrar bir araya gelmek. Bazıları bunun adına 'AŞK' demiş. Ama benim için karakterizliğin en alası bir durum. Aynen böyle söyleyip bayaa da bir kızmıştım bu olaya. Benzeri benim başıma geldi...

Hayat işte :ssz: her türlü iğrenç insan var.. Arkadaşına anlat nişanlına da anlat,bilsin sonradan çıkarsa sen kötü olursun.

Karaktersiz insanlar yaa.. Midem kaldırmıyor böylelerini..
:47: :47:

kk sayesinde azıcık paranoyak oldum sanırım ama bana bu işin içinde başka birşey varmış gibi geldi..önce badiden girip 1 dk içinde bulşalım,seden hoşlanıyorum demesi enteresan!ayrıca neden 1 kez buluşmak istiyor,bu ısrar niye? nasıl bi deli cesareti bu anlamadım..

arkadaşına olayı anlat ve msjları mutlaka göster..onu uyarman lazım..bi ş....le birlikte olduğunu bilsin kızcağız.evet şimdi üzülecek ama ilerde daha büyük aldatmalar yaşamasından iyidir bu..sevgilisinin yakın arkadaşına göz diken bir insandan kimseye hayır gelmez.

ayrıca sözlüne bahsettin mi bu durumdan? biliyor mu?

Bazı insanlar var ya kendi kardeşlerinin karısına aşık olup kendi kardeşini öldürüyor sanırım onunki de bu türden bir deli cesareti...

Bugün arkadaşımla oturup konuştuk güzelce. Dün o şerefsiz benim söyleyeceğimi tahmin ettiği için durup dururken arkadaşımdan ayrılmış. Mesajları gösterdim. Görünce bazı parçalar yerine oturmaya başladı. Arkadaşım aslında belli ettiğini söyledi ama ihtimal vermediği için üstünde durmadığını söyledi. Sürekli beni soruyormuş. Sözlümle olan diyaloğumu. Sözlümle olan bir kavgamızı anlattığı zaman ayrılsın o çocuktan bile demiş karaktersiz! Birbirimizi teselli ettik durduk saatlerce. Arkadaşım mesajları ona gösterdiğim için sevindi. Ama böyle bir olaya alet edildiği için üzüldü doğal olarak. Ona aşık olmadığını ,zaten yeni bir ilişki olduğunu ve birbirlerine çok yakın olmadıklarını söyledi. Bu biraz içimi rahatlattı diyebilirim. Umarım bundan sonra arkadaşım iyi insanlarla karşılaşır ve hakkettiği mutluluğu yaşar. Böyle insanlar bir daha karşımıza çıkmasın inşallah...

Aynı olay bir arkadaşımn daha başına geldi.
Aynı şekilde davranışlar sergilenmiş... Sanırım karaktersiz erkeklerin genel davranışı bu :31:
Geçmiş beetlee cim. Arkadaşının senden taraf olması ve o pisliğe inanmamasına sevindim. :34:

Bende sevindim Hayyal cim. En çok ta arkadaşım aşık değilim, birbirimize yakın değildik diyince. Ya çok aşık olsaydı? Çok üzülürdü... Sözlümü zor zaptediyorum ya inşallah o karaktersizle bir yerlerde denk gelmez:31:

çok sevindim olayın bu şekilde sonuçlanmasına

seni korkutmak istemem ama bir yerlere yalnız gitme dikkat et kendine ne olur ne olmaz...

Mantıklı olanı yapmışsın , yapacaksın mesajları da arkadaşına göstererek..

Pek birşey demeye gerek yok.. Her pantolon giyen adam olmuyor işte..

Merhabalar. Derdimi kısaca paylaşmak istiyorum. Yakın arkadaşım 4 aydır biriyle birlikte. Bu kişiyi toplasanız 3 kere gördüm. Ben, sözlüm, arkadaşım ve sevgilisi birlikte 3 kez dışarı çıktık. Herhangi bir samimiyetim yok bu kişiyle. Numaramı Gamze'den alıp bana mesaj atmış. Önce bir bahane sunarak. Sonrasında da çirkin sözlerini dökmüş mesaja. Aslında beni önceden takip ettiğini, Gamze'yle bana yakın olmak için çıktığını, ama olamadığını dile getirmiş ve benimle yüz yüze 1 kere de olsa konuşmak istediğini yazmış! Haddini layığıyla bildirdim. Ama mesajı görünce elim ayağım titredi sinirden. Çevrede görüp tiksindiğim olay başıma geldi. Bu nasıl bir karaktersizlik anlamadım ben. İnsanlar bu kadar planlı bir şekilde insanların duygularıyla oynayabiliyorlar demek ki. Yarın arkadaşımla yüz yüze konuşup mesajları göstericem. Yol yakınken bu iprenç insandan ayrılsın. Bu konuda kararım net. Ama arkadaşıma çok üzülüyorum ve kendimi böyle çirkin bir olayın içinde bulmak canımı çok sıktı... En kötüsü de insanların kendi çıkarları için bir başkaslarının hayatıyla oynaması...

arkadasın ne hakla senın numaranı verıyor,sonucta onlar sevgili insan sormazmı benım arkadasımın nosunu ne yapacaksın dıye o mesajları göster arkadasına

olay çözülmüş sevindim arkadaşın üzülmüş ama ilerde daha çok üzülecekti yolun başında herşeyi öğrenmesi iyi olmuş
dünya çok kötü karakter yoksunu insan çok maalesef
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Bugün arkadaşımla oturup konuştuk güzelce. Dün o şerefsiz benim söyleyeceğimi tahmin ettiği için durup dururken arkadaşımdan ayrılmış. Mesajları gösterdim. Görünce bazı parçalar yerine oturmaya başladı. Arkadaşım aslında belli ettiğini söyledi ama ihtimal vermediği için üstünde durmadığını söyledi. Sürekli beni soruyormuş. Sözlümle olan diyaloğumu. Sözlümle olan bir kavgamızı anlattığı zaman ayrılsın o çocuktan bile demiş karaktersiz! Birbirimizi teselli ettik durduk saatlerce. Arkadaşım mesajları ona gösterdiğim için sevindi. Ama böyle bir olaya alet edildiği için üzüldü doğal olarak. Ona aşık olmadığını ,zaten yeni bir ilişki olduğunu ve birbirlerine çok yakın olmadıklarını söyledi. Bu biraz içimi rahatlattı diyebilirim. Umarım bundan sonra arkadaşım iyi insanlarla karşılaşır ve hakkettiği mutluluğu yaşar. Böyle insanlar bir daha karşımıza çıkmasın inşallah...

Bir kere adam dengesizin tekiymiş. Dediği gibi amacı size yaklaşmak olsa arkadaşınızla sevgili değil arkadaş olurdu. Güvenini kazanırdı. İkinizin yanına gelmek için bahaneler bulmaya çalışırdı. Belliki her güzel benim olsun zihniyetinde biri. ikinizin de verilmiş sadakanız varmış.

O kadar karaktersizce davranabilen bir insanın sözüne ne kadar kolay inanıyorsun. Arkadaşınla senin için çıktığına nasıl inanabiliyorsun ki ? Bence koca bir yalan seni etkileyebilmek için ' vay be benim için ne kadar uğraşmış' demen için söylediği. Arkadaşınla öylesine takılmış sonra sana merak salmış, senle birlikte olsa aynı tavrı sana da sergileyebilir hiç güvenilmez böyle tiplere, böylelerinin derdi aşk falan değil bence. Arkadaşına söyle, üzülür belki sana gıcık bile kapar ama söylemelisin elbette. O çocuğun sözüne inanıp arkadaşına da benim için senin duygularınla oynamış şeklinde yansıtma yok yere bu onu incitir. Aklı sıra beni kandıracak de bence.

Back
X