çirkin ve aptal...hissettiğim şey bu..sanki kendimden nefret ediyorum...

Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa

Tabirin sığmaz kaleme
Derdin dermandır yareme
İsmin yayılmaz aleme
Aşıklarda meşk olmasa

Kim okurdu kim yazardı
Bu düğümü kim çözerdi
Koyun kurt ile gezerdi
Fikir başka başk'olmasa

Güzel yüzün görülmezdi
Bu aşk bende dirilmezdi
Güle kıymet verilmezdi
Aşık ve maşuk olmasa

Senden aldım bu feryadı
Bu imiş dünyanın tadı
Anılmazdı VEYSEL adı
O sana aşık olmasa.

Aşık Veysel Şatıroğlu :40:

arkadaşlar uzunca bir süredir yoktum.kendimi biraz dinlediğim,hatalarımı,yanlışlarımı fark ettiğim,üzerimde hissettiğim ölü toprağını attığım bir dönemden geçtim..bugün geçmişe baktığımda görüyorumki ağır bir psikolojik travma yaşamış ve bu konuyu açmıştım..Bgün aynnı şeyleri düşünmüyorum..ama şunları söylemeyi bir borç bilirim;konuyu açarkende maksadım insanların tenleri yada göz renklerini irdelemek ayırd etmek yada aşağılamak/kırmak değilldi.yanlış ifade ettiysem özür dilerim.birkaç arkadaşımız yorumunda kırıldığını ifade etmiş.maksadım bu değildi inanın sadece yaşadığım ve hissettiğim dışlanma psikolojisini aktarmak istedim.kendimi cok yalnız ve dünyanın en çirkin insanıymış gibi hissettim.güzel kadınları kıskandım,eşimin beğendiğini düşündüğüm tipteki kadınlara öfke duydum (istem dışı)ama en çokta kendime öfke duydum..hiçbir kadının benim psikolojimde doğrudan olumsuz etkisi yoktu.sadece esimin davranışları beni böyle düşünmeye itmişti..şuan o gereksiz ve anlamsız öfke halime bakıp acıyorum..acınacak haldeydim çünkü..ama arkadaşlar güzel tavsiyelerinizle beni kendime getirdiniz.psikolojik tedavi almaya başladım ve kendime olan güvenim yerine geldi.sorunlarımın saçmalığını farkettim.mutlu olmayı öğrendim.ben kendime güvendikçe ve kendim için bişeyler yapınca eşimde değişmeye başladı.ilgisi ve sevgisi arttı adeta..dedim ya üzerimdeki ölü toprağından kurtulmuş gibiyim..güzel dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim arkadaşlar.desteğiyle,olumlu/olumsuz eleştirleriyle yanımda olan sizlere teşekkür ederim.gözümü açtığınız için..eger istemeden kırdıysam yada yanlış ifade kullandıysam özellikle sarışın arkadaşlardan özür diliyorum..sorunum kişisel değildi.yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem yada düşmanlık gibi algılandıysa çok üzülürüm.hakkınızı helal edin.saygılarımla

canım oncelikle Allah yardımcın olsunn :( yazdıklarını okuyunca ınan cok üzüldüm bir bayanı en çok etkileyen üzen hırpalayan şeylerden biri de sevdıgı ınsan tarafındn kıyaslanması begenmilmemesi bunu aşşağılayıcı bır dılle soylemesı... Canm benım bence bu olanların senın le senın guzellıgınle bı alakası yok tamamen gormek ıstedıgı gıbı goruyor işine geldği gibi davranıyor bence eminimde cok da hos bir bayansındır sana yaptıggı sey pskolojk ezıyet evlılıgını gene bu sekılde yurutmek ıstıyorsanız bı aıle danısmanına gıdın bence esinin cocuklukdan kalma problemlerı evlılıgıne yansımıs kendını kurban psoljsne sokmus bence ılk once bi trapıye başlaması gerekıyorrrr

Sana şunu söyliyim.Üsütne düşmekten aşırı sevgi yumağına dönmekten,aşırı sevgi beklemekten vazgeç.Kendine güvenmeyi öğren.Kendine inan.Bu hayatta merkezine onu oturtma.Kendin için birşeyler yap önce.

Back
X