- 26 Ekim 2016
- 17
- 1
- 1
- Konu Sahibi Tilalhiga123
Ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim . Aşırı derecede çirkin olduğumu söylememe gerek yok eskiden çirkinligimi o kadar umursamazdım bu aralar bir çocuktan hoşlanıyorum ve hoşlandığım için kendimden utanıyorum doğrusu çünkü ben bu ana kadar kimseden çıkma teklifi almamış bir erkek tarafından sevilmemiş biriyim böyle biri olmama rağmen gittim hiç olmayacak şeyi yaptım birinden hoşlandım ilk Zamanlar unuturum geçer diye kendimi telkin etmiştim ama bu sefer istediğim gibi olmadı yenildim. Çirkin olmama ilk kez bu kadar üzüldüm mesela çirkinken özgüvenin olmaz bir ortamda konuşmaya senin konuşmaların değersizdir zorla dinlerler ve erkekler seni itici bulur sadece erkekler degil kızlarda itici bulur senle samimi arkadaşlık kurmazlar sevgilin var mı diye bile sormazlar çünkü olmadığını bilirler.mesela bunlar beni o kadar üzmedi doğrusu üzen karşılıksız aşkımın bana bu kadar acı vermesi hergün kendime bu dünyada yalnız yaşayacaksın yalnız öleceksin deyip kendimi buna alıştırmışken aşık oldum artık yaşamak bile istemiyorum üzülüyorum üzülüyorum ......