• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cirkinlesmissin

Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Canım ona bu fırsatı veren sensin sonra kadında seni tasdikleyince bozulmuşsun.Ya birisi iltifat ettiyse teşekkür et geç ne diye aksini söyleyip özgüvensiz davranıyorsun kendinle barışık ol ve sana edilen iltifatları kabul et.Etmezsen haftalarca söylenen bir sözü unutamazsın işte üff enerciii yaaa güzelsin işte

Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Kız gibisin tabiri ne ya ? kadınların geneli çirkinmiş gibi.

İltifatları kabul etmek gerekiyor 😁.
Geçmiş zaman bizde kaynanamla komşuya gittik. Kadın bize gelin kayinvalide birbirinizden güzelsiniz vallahi dedi. Bende yok annem benden daha güzel demiştim.Ayy kaynanam bir sisindi,bir havalara girdi.aradan 15 yıl geçti hala sinir oluyorum aklıma geldikçe.

Neden bos bos konusuyorsunuz. Benim burada anlatmak istedigim. Diyelimki cok cirkinim hadi senin dedigin olsun .mutlu ol. Oyle bir kelime toplum icinde insan dusmanina demez. Ben mutavazilik adina guzellikmi kaldi dedim. Yoksa senden guzelimdir emin ol. Insanlarda ozellikle turk toplumunda patavatsizligi ,acik sozluluk saniyorsunuz. Kendimi anlattkkca ornek verdikce ,ovdugumu düşünüp, kizin Ozguvenini daha nekadar yere calarim moduna gectiniz hepiniz. Ben buraya yazarak hâta etmisim. Cunku kendine faydasi olmayan insanlardan olaylara saygi cercevesinde yorum beklerken. Yok soylesindir, yok kesin cirkinsindir ,yok kasinmissin, yok sen aranmissin. Yeter ya bu ne boyle sizin amaciniz ne.insallah dalgaya alanlarada boyle bir mutavazilik yaptiginiz anda sizide bozacak kisi karsiniza cikarda anlarsiniz
😂😂😂 aman maşallah maşallah nesrin hanım beni geçtim bütün siteden güzelsinizdir eminim. En güzel, en mütevazi, en özgüvenli, en kendine faydalı, en saygılı ay daha sayamıyorum maşallah diyeyim tekrardan 🧿🧿🧿

Back
X