Cirkinlesmissin

Ozaman tanimadigin birine neden yorum yapiyorsun. Yalvarmiyorum sana bana yaz diye.cik git. Anca burda insanlarla dalga gecip gulup eglenseniz.. cok kulturlu oldugun belli oluyor davranis seklinden.
En azindan senin gibi tanimadigim insanlardan moral bulmaya calisacak kadar kimsesiz degilim 😂😂😂 sana gercekleri yazinca morel bulmaya geldim iyice morelim bozuldu yazan sensin, gercekleri kaldiramayacaksan niye konu aciyorsun.

Ustelik evet cok da kulturluyum, bu konuda gereksiz tevazu gosterip senden nasihat dinleyemeyecegim hic 🤓

Verdiğiniz cevap çok saçma güzel Nesrinim diye sarılan birine ne güzelliği eskide kaldı demek.
Kadın da dobraymış sizin de iltifat beklediğinizi düşünememiş söylemiş.
Çevreniz de normal olarak-siz de öyleymişsiniz- hep aynısın hiç değişmedin diyormuş.
Keşke onların lafı yeterli gelseydi size başsağlığına gittiğiniz yerde de iltifat beklemezdiniz böylece

Benim yengem de guzel xim diye sarilir bende oy o senin guzelligin yengem / sana cekmisim canim gibi birsey soylerim
Ben birine guzelim desem o da bana guzellik mi kaldi yingee dese pembe gozluklerimi cikaririm sanirim :KK37:
ben iltifat ediyorum aldigim karsiliga bak derim
Kocaniz seni seviyorum dediginde sevilecek neyim kaldi bee mi diyorsunuz:KK45:

Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Akrabalar arasında ego kasmaya ne gerek var. güzellik mi kaldı diyen sizsiniz ne bekliyordunuz sizi yağlayıp ballamasini. Ayrıca onunla fotoğraf çekmemek vss kendinizle özgüven çelişkisi var. Ergen değilseniz sallayın gitsin

Guzel dedikten sonra niye cirkin diyor ya
İltifat almayı beceremediğiniz ve kadının güzel bir şey söyleme hevesini kursağında bıraktığınız için olabilir mi?
Kadın size ne kadar güzel bir şevkatle gelmiş, siz illa o reddettiğiniz iltifatın dibini sıyırmak ve daha fazlasını duymak için şımarıklık yapmışsınız. Kadının tepkisinde sorun görmedim.

Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin.

O senin bebekliğini, çocukluğunu, gençliğini, pürüzsüz kadife gibi tenini gördü, elbette ki o hallerinle bir değilsin. Yaşlı başlı kadın böyle bir şey dedi diye insan kendine bunu dert eder mi? Başka derdin mi yok? :işsiz:

Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
26 yaşında ne çikrinleşmesi ? Lafı söyleyen de bir acayip, siz de.kız gibisin yazmışsınız bir de.😂😂 evlendiğiniz için neden kendinizi büyük hissediyorsunuz? Sizin yaşınızdakiler üniversiteye gidiyor, yeni hayata atılıyor.uzun yıllar evli olduğunuz için yaşınız nedense büyük gelmeye başlamış size.haa yaptığı terbiyesizlik ama acaba çirkinleştim mi diye düşünmek de saçmalık.tam tersi kadınlar 30, 35 yaşında en güzel çağlarını yaşamaya başlıyor.

Yengesi güzel Nesrinim diye sarılmış bu suyunu çıkarmış daha da iltifat almak için.Alamayinca ablamın tarlasını bu sene ekmediler ondan diye fesatlasmis
Özet bu

Kadın güzel demiş, yaşlandım demişsin.
Hakket yaşlanmışsin demiş, bozulmuşsun.
Ayrıca 26 yaşında ne yaşlılığı ya? Sen kendin kendin için 'çirkin / güzellik geçmiş' etiketini kullanmışsin. Böyle devam edersen yavaş yavaş herkesin gözünde bu şekilde anılırsin.
Ben miyobum. Ayrıntıları net goremiyorum. Ama bir arkadaşım o kadar çok defa 'alnimda kırışık çıktı, alnimin kırışiği kalıcı oldu, baksana alnımdaki kirisik derinlesti di mi? Alnima botox yaptıracağım' dedi ki sohbet ederken, şimdi kıza bakınca belirgin bir kırışık görüyorum.siz kendinizi 'guzellik benden geçti' diye etiketlediginiz sürece herkes sizi böyle görür
Oha konu sahibi 26 yaşında mı? Konuyu okuyunca 40 falan sandım

Biri bana güzel mucizem dese, o senin güzelliğin falan derim. Kendi kendinizi ilk siz gömmüşsünüz. Ayrıca konunun tarlayla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Siz sonraki kuşak sayılırsınız, onun davası çirkin elti ile görülür sonra😂
Umarım birlikte fotoğraf çekilmeme konusundaki kararlı tavrınızı fark etmiştir 🤭
Yoksa o da havada kalacak. Kusura bakmayın güldüm bu konuya.

Back
X