• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİRKİNNN :(

bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş

Bunu yanlis anlamisim... o_O
yani aynen öyle benim faceden kimseyi bulduğum yok o merak etmiş bakmış ve öyle demiş

beni görmeden nasıl evlenmek ister tabiki öyle birşey yok dikkatli okursan

tamam şimdi net okudum.nokta olmadığı için aralarda cümleler birbirine bağlanmış.

madem öyleyse onunla gitsin evlensin.arkadaşınız da az çok bu çocuğun huyunu biliyordur niye sizinle görüşmesini istedi ki acaba.ya da onun söylediklerini size söylemeseymiş keşke.

Onların kalbi öyle kararmışki aynaya bakar gibi bakıyorlar bence size.
İnsan yüreği ile güzeldir.

yani aynen öyle benim faceden kimseyi bulduğum yok o merak etmiş bakmış ve öyle demiş

Peki sadece bu anlattiklariniz mi ? yoksa dahasiyla karsilasiyor musunuz günlük hayatinzda?

hayata en nefret ettigim seylerden biridir insanlarin kendilerini maddi, manevi konumlar yüzünden baslarindan üstün görmesidir. O kimmis ki bana bunu mu lagik gördün diyebiliyor. Terbiyesiz. Ben bile sinir oldum. Arkadasinda sana bunu söyleyerek ayip etmis. Bosver kimsenin dedigini umursama, takma.

resim eklicem bakın kaldırıcam hemen

Oha diyorum sadece oha.
Memleketin yeni trendi de şekilcilik oldu vallahi. Kimsenin karakterinin, aklının, hayata bakış açısının önemi yok ağzı burnu düzgünse yeter. Kime göre güzel neye göre güzel?
Bana göre asyalılar çok güzel, bayılıyorum. X kişisine göre ruslar çok güzel. Eşime göre ben en güzel. Annesine göre kızı en güzel.. Gider de gider bu böyle.
Çirkin kadın yoktur. Vallahi yok kızlar. Hep aynı örneği veriyorum, bakımla, makyajla herkes süperstar gibi görünebilir.
Bakınız :
liv_d.jpg

828afbee0d90df86.jpg

cf45166c9e9f3e7d.jpg

Canım bunu kafana takma ya .
Bana da face imde dilim dışarda fotom yok diye
40 lık kadın gibisin demişti bi arkadaşım
Sadece gülümsemiştim. g.t olmuştu :KK14:
Bir arkadaş demiş ya popüler kültür işte...

bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.

ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi

herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
sen kendini güzel bulmuyorsan zaten herkes seni çirkin bulur.
Sen üstü kapalı kendine çirkin diyorsun şu işaretli yerle.

Ayy kiz faceden tanismamis..bit arkadasi birinle tanistirmak istemis cocuk kizin face fotolarina bakmis yorum yapmis olay bu..
Bosver yaa onlae kendilerine baksinlar önce..herkesde özgüven tamam maşallah.bence bunlar ezik insanlar ozguvenliymis gibi gozukup ezikliklerini bastiriyorlar..

bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.

ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi

herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı

bana bunu mu layik gördün diyen kesin best model. miss world ile evlenecek o, ondan demistir :KK50:

herkes allahın kulu herkesi allah yaratttı
eee o zman neden bir üstünlük peşindeler ki
bırak ya öyle diyen insanlarla muhatap bile olma
illa ki seni de dünya güzeli bulucak biri karşına çıkıcak

Oha diyorum sadece oha.
Memleketin yeni trendi de şekilcilik oldu vallahi. Kimsenin karakterinin, aklının, hayata bakış açısının önemi yok ağzı burnu düzgünse yeter. Kime göre güzel neye göre güzel?
Bana göre asyalılar çok güzel, bayılıyorum. X kişisine göre ruslar çok güzel. Eşime göre ben en güzel. Annesine göre kızı en güzel.. Gider de gider bu böyle.
Çirkin kadın yoktur. Vallahi yok kızlar. Hep aynı örneği veriyorum, bakımla, makyajla herkes süperstar gibi görünebilir.
Bakınız :
liv_d.jpg

828afbee0d90df86.jpg

cf45166c9e9f3e7d.jpg
bence ilk resmin doğal hali de güzel. ikincinin doğal hali biraz botoxlu ama makyajsız hali diyelim o da fena değil.
üçüncü poz hatası bence.
doğal güzellik diye bir şey kesinlikle var. ama doğru bakım, doğru saç, doğru kıyafet, doğru makyaj çok şey değiştirir.

Back
X