- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay zipzip sen başka şeylerde yazabiliyor musun yaAllah askina liseli gibi görüntünü asagilamaya calisan salak kac yasinda cidden merak ettim!
Avatardaki bi oyuncunun resmi kızlar gercek resmini göremedim benhakkaten nerde bu foto ya? avatardaki sensen konu fake diyecem. cunku 10 numero hatun bu.
Olurmu hic yine yas kac demis: )))Ay zipzip sen başka şeylerde yazabiliyor musun ya![]()
Ay zipzip sen başka şeylerde yazabiliyor musun ya![]()
Ay zipzip sen başka şeylerde yazabiliyor musun ya![]()
rekorrrrr 26 kişi beğenmişBence sizin konuştuğunuz kişiler "insan" değil.. Ana sorun bu..
Siz sadece gorunusunuzle değil ruhunuzla varsiniz bunu görebilecek insanlar arayin...
benim iş arkadaşlarım da öteki iş arkadaşıma önermişler beni oda istememiş.duyunca üzülmüştüm niye beğenmedi diye.ama onu tanıdıktan sonra allaha şükrettim iyiki beğenmemiş diye :) takılmayın yabıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.
ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi
herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
manyak heriflerrrrbenim iş arkadaşlarım da öteki iş arkadaşıma önermişler beni oda istememiş.duyunca üzülmüştüm niye beğenmedi diye.ama onu tanıdıktan sonra allaha şükrettim iyiki beğenmemiş diye :) takılmayın ya