• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Cit Cit Modelleri Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugün aldım çıtçıtlarımı çok mutluyum çok sevdim saçlarım kısacıktı bu resimde fazla belli deil ama ekliim yine de:)

Eklentiler

• $çıtçıt.webp
    $çıtçıt.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 112
benim de aklımdan geçen soruyu sormuşsun "Jay"
benim saçlarım kıvırcık, sürekli de fön çekmek/çektirmek
zor iş..ve piyasada da dalgalı çıt çıt bulamadım ben hiç.
bilen var mı acaba? bi de ben gün içinde çok sık toplar açarım
saçlarımı oynarım sürekli..çıtçıtla toplasam arkadan belli olur mu?

canım piyasada gerçek saç olanlarda dalgalı da var kıvırcık da..site ismi vermim şimdi google a yaz sitelerde çıkıyor. zaten saçının formuna en yakın olanı alman doğru olan..kendin rahatlıkla şekil verebilmelisin..
çıtçıtla saçını toplamak için çıtçıtları saçını toplayacağın doğrultuda takman lazım yoksa belli olma ihtimali yüksek..çıtçıt iyi güzel de istediğin kadar rahat değil :) kendi saçı gibi olmuo insanın..ama benim gibi saçın yoksa süper bişee kaydirigubbakcemile2

yaarkdşlar benm saçım hafif dalgalı ve kabarık düz fön çektiğimde çoğunlukla pırasa gibi olmuyo bozulabiliyo o zamn çıt çok sırıtcak ne yapmam lazım

o zaman ya saçını çıtçıtları takıp yarım toplıcaksın kabarmayı önlemek için ya da çıtçıtlara da hafif maşa yapıp dalgalandıracaksın..
ya daa iyi bi kuaför bul saçına jilet gibi fön çeksin kuaförün kötüdür ne demek pırasa gibi olmuo :D

kızlar diyelimki kullanıyorum,saçlarımı boyatmak istiyorum ve çıtçıtlarla bir boyatıyorum.sonra malum beyazlar falan derken farklı renge boyatıyorum.yani saç gibi renk değiştirdiğinde bir zararı oluyormu ki?
saçına sürekli boyanın ne kadar zararı oluyorsa ona biraz daha fazla..çünkü saçın kendi yağıyla besleniyor ama çıtçıtları sürekli boyatmak kurumalarına ve kopmalarına sebep oluyor senağlama

kızlar ya cıtcıtlarınızın resmini falan koysanıza nasıl takıldıgı hakkında tüyolar falan sadece ilk sayfalarda 4-5 fotoraf var. sacınız topluyken, farklı modeller yaptırdıgınızda, dalgalı jöleli halleri falan merak ediyorum.

ben bi resim koyuyorum cnm :)

Eklentiler

• $anıl-müge.webp
    $anıl-müge.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 113
bunlar önceki çıtçıtlarım şimdi eskidi yenisini aldım..
ama onları sarı aldım saçımı boyatmadan takamıorum henüz :D

Kızlar aşkolsun size ya, ben saçlarımı uzatıcam diye canım çıktı, siz gidin çıt çıtla 2 dakikada uzatınnaniknanik

Hepinizi eshefle kınıyorum ,olmuyo böyle yaaww:dilcikar:

kızlar bunlarda benim çıtçıtlarım.ekleyebildimmi acaba

bndé aLıcamm yarın ama arkadaşLa yane nasıL takıcaz (: nasıL bişeyy birisi bana açıkLayabiLrmii xD

bildiğin saç bunların uçlarında yani dip olan
kızmında çıtçıtları var çıktçıtlı toka gibi
saçlarının altına gözükmicek biyere bunları toka
gibi tutturuyosun (:

merhaba arkadaşlar ben sentetik çıt çıt aldm .yani gerçek saç değil .tanesi 10 ytl den iki tane aldm kaydirigubbakcemile3 ve gerçek olmamasına rağmen hiç kimse anlamıyor. . . saçlarım röfleli tam saçımın renginde delikafadulden çok güsel duruo şimdilik çok memnunm bi aydan beri kullanıorumm . özellikle ördüğümde çok daha güsel duruyor :delphin: açıkçası ben kıyamıorum 250 milyon bi çıtçıta vermeye hihoyyyt

arkadaşa katılıyorum benimde 6tnae çok memnunum herkes bayılıyıo

bende ddee var..
ınanılmaz bas ağrısı yaptı kullanamıyorum..
orjınal ise çıt çıt hoş oluyor çok beğebnıyorum

dıt dıt dıt dıt bursada ham saç olan cıkt cıkt arıyorum koyu kahve. nereden alabilirim. kuafor veya perukacı tavsıyesi olann??

Back
X