Saç Rengi ve Saç Boyama çıtçıt saç bakımı ile ilgili bilgisi olan ?

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
38
35
mrb kızlar. üç ay önce bi anlık boşlukla saçlarımı kısacık kestirmiştim sonra pişman olup çıtçıt saç aldım. aldığımda yumuşacık ve parlaktı ama birkez açıcı uyguladıktan sonra sertleşti ve mat oldu. tel tel elektrikleniyo yumuşaması için ne yapmalıyım ?

avonun argan yağlı spreyini kullanabilirsin bide boyalardan çıkan saç kremleri varya onları sürüp beklet yumuşatıyo ama sonuçta ölü saç tabi:)

avonun argan yağlı spreyini kullanabilirsin bide boyalardan çıkan saç kremleri varya onları sürüp beklet yumuşatıyo ama sonuçta ölü saç tabi:)

normal saç kreminde bir gece bekletiyorum sadece ilk gün yumuşak oluyo sonra yine aynı. bi de bunları deniyim teşekkürler canımm :)

her değişik şekil verceğinde malesef krem sürcen yoksa hep mat bi süre sonrada kullanılmaz hale geliyolar :)

yok sadece bu söylediklerim, avonun spreyide durulamıyon zaten heryerine sık beklet sonra naparsan yap umarım işine yarar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…