çitf anahtarlığı çeyizlik

canım bu anahtarlık chiccy deco diye bir markanın geçen yıl satıştaydı bütün kızlar almıştık nerdeyse, hala var mıdır bilemiyorum

trabzonda yaşıyorum...ve bu anahtarlıktan hiç gözüme çarpmadı.
Balım

İstanbulda olmana gerek yok zaten, markafoni ve trendyola sık sık gelen bir marka, takip edersen denk gelir.

Tabii aynı ürün satışta mı bilemiyorum ama çok favori ürünlerinden bir tanesiydi, umarım denk gelirsin. Denk gelirsem de ben sana alır hediye ederim mutlaka

Bu anahtarlıktan ben de çok aradım. Hayalimdi evimizin anahtarını takmak. Hatta arabalısı da var, arabamız yok, hemen de olmaz ama onu da almak istiyordum. Ama bulamadım hiç. Umarım bulursunuz.

Bende bu anahtarlığı çok aradım ama bulamadım maalesef ki gördüğümde sana özelden mesaj atarım canım ..

ben 2 hafta önce markafoniden aldım cnm. chiccy deco life kampanyasını bıkmadan usanmadan takip ettim sonunda denk geldim aldım :) 12 tlye kargo da bedavaydı şansıma

canım ya kredi kartım yok, ve kimseninkine de açıkçası kullanmak istemek istemiyorum...arkadaşın biri altta 12 tlye aldığını söylüyor bana alıp gönderebilirseniz çoook sevincem :) 10 güne kadar...

ben 2 hafta önce markafoniden aldım cnm. chiccy deco life kampanyasını bıkmadan usanmadan takip ettim sonunda denk geldim aldım :) 12 tlye kargo da bedavaydı şansıma

canım yaa, 12 tl mi hemde bana da sipariş etsen de kargoyla göndersen o kadar sevinicem ki :) 10 güne kadar elimde olması gerek...konumla ilgilenirsen çok sevap kazanıcan canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…