çitf çizgi çıktı çok belirgin

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
kızlarr test yaptım çift çizgi çıktı test yanlış değildir dimi heyecandan ağlıyorum

benim adetlerim hep düzensizdi canım hormon bozukluğu wardı
eşim eczaneye gitti test almaya yine yapıcam birazdan

ayyyy hadi hayırlısı inşallah çok sevindim senin adına biz de çok istiyoruz bakalım ikinci testide yap sonucu hemen yaz merak ettim bende

şimdi 2.testide yaptım oda belirgin ama ilk testteki değil doktora gitmek için beklemelimiyim yoksa yarın gitsemmi

canımm bence hamilesin..şimdiden tebrik ederim çok silik çizgi falan deseydin emin olamazdık ama bal gibide hamilesin..bence hemen yarın doktora git canım hayırlı ugurlu olsun...kan testinde degerinede bakılır hemen kaç haftalık diye.

canım benbenim hamilesin ozaman ALLAH ın izniyle tabi hayırlısı olsun inşallah darısı bizim başımıza bizede dua etmeyi unutma

saolun kızlar darısı tüm bebek isteyenlere
geçen hafta test yaptım bişey çıkmamıştı şimdi çok belirgin içim o kadar karamsarki ya diyorum kanda çıkmazsa

hayırlı ugurlu olsun allhım hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın
bızede nasp etsın ınşşş
cok bekledın heralde sende bebek ıcın ?

merhaba
ben mikroenjeksiyon yaptırdım.38 yaşındayım ve bu 5.denemem, normalde 15 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım. 10 günde bhcg 172, 12 günde 310 çıktı. aynı zamanda da bazen kasıklarımda ve karnımda adet olacakmışım gibi ağrım var .
formlarda okuduğuma göre bthcg nin iki kat artması gerekiyormuş.acaba benim embriyolarımda bir sorunmu var çok merak ediyorum benim gibi aranızda olan varmı
fikirlerinize ihtiyacım var

canım merhaba
bende daha önce gebelik yaşamadım ama uzun zamandır bu sityede arkadaşlardan çok sey öğrendim degerlerin katlanarak arıyor
bence guzel degerlerin var
inşallah saglıkla kucagına alacaksın bebeklerini
lütfen kendini sıkma onları sev onları beklediğini anlat onlara
onlarda annelerine sımsıkı tutunsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…