Çıtıpıtı değilim, olacağım...

citipitiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
10
9
3
Merhabalar ben henüz 20 yaşındayım. Ama kilom olması gerekenin hayli üzerinde (
Bugün tartıda 101 kiloyu görünce beynimden vurulmuşa döndüm.
Evet bebekliğimden beri hiç bir zaman zayıf bir insan olamadım ama 3 hanelere çıkmak beni çok üzdü.
Buna rağmen bugün diyetime dikkat edemedim. Hatta az önce bir tabak mantıyı yemiş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun :'( Ama en azından 1 saat tempolu bir şekilde yürüdüğüm için ufacık da olsa teselli bulabiliyorum. Yarın çok farklı bir gün olacak benim için. Artık "çıtı pıtı" olmak için elimden geleni yapacağım.
Yediklerimi sizlerle paylaşacağım. Güzel dostluklar kuracağımıza inanıyorum.
Yarın görüşmek üzere, hoşçakalın :)

Merhaba bende 20 yaşındayım ve seninle aynı dertten müzdaribim senden biraz daha kiloluyum net kilomu bilmiyorum tartılara küs olduğum için bayadır tartılmıyorum. Ben aşırı kiloluydum ve 65 kilo vetdim. Tartıda 89-90 ları görmüştüm ama bırakınca misliyle kilo aldım. Dünden beri bende başladım diyet yapmaya. Dün biraz sallantıda geçti ama bugün daha iyi olucak. Bende dün günlük açtım ama kimse uğramadı :) dilersen diyet arkadaşı olabiliriz hem böylece birbirimizi motive ederiz ama pes etmek yok! Çıtıpıtı değiliz, olacağız! :)

65 kilo müthiş bir başarı. Ben de yaklaşık 3 yıl önce 25 kilo vermiştim ama çok kısa bir zamanda verdiğim için kat kat geri aldım. Biz bu işin nasıl yapılacağını biliyoruz, tek problem uygulama noktasında Ama önceden diyeti bozduğumda tamamen bırakıyordum artık kaldığım yerden devam ediyorum bu sefer biraz azimliyim, hadi bakalım :) Tanıştığımıza memnun oldum diyet arkadaşım, biz bu işi başarırız

Başarırız tabi, dediğin gibi her şeyi biliyoruz sadece uygulayamıyoruz. Bende öğrendim bozduğumda kaldığım yerden devam etmeyi :) Bende çok memnun oldum, benimde günlüğüm var oraya da beklerim :)

Bugünkü listemi sizlerle paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :) Sabah çok geç kalktığım için öğün saatlerim çok düzensiz oldu. Ve iki tane ana öğün yapabildim. +30 dk tempolu yürüyüş

Sabah kahvaltıdan önce:
1 bardak ılık suya 3 damla limon ve 1 çay kaşığı bal karıştırıp içtim.

Kahvaltı: (Saat 13:30)
1 domates, 4 biber ve 1 yumurtadan yapılmış menemenin 4'te 3'ü.
Biraz peynir
6 tane siyah zeytin
3 küçük dilim ekmek

Ara: (15:30)
1 armut

Akşam: (16:45)
3 tane dolma
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

Ara: (19:10)
1 dilim kavun

Bugünkü yediklerim bunlar, gece yemelerine bugünden itibaren son veriyorum :))

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ve bende kilolarından şikayetçiyim.ben 18 yaşındayım ve 1.70 boyundayım ve ne yazıkki kilom 80 ve kısa surede vermek istiyorum kilolarımı malum bayramda yaklaşıyor en azından biraz daha ince görünmek istiyorum.bu yıl üniversiteye de hazırlanıyorum mezuna kaldım ve hep evdeyim ve üniversiteye de fit başlamak istiyorum.azimli ve kararlıyım ve herşeyden önce hoşlandığım çocuğunda benim yeni halimi görüp benden hoşlanmamasına ve beni beğenmemesine pişman olmasını stiyorum.çok şey istiyorum sanırım ama bunun tek Bi çözümü var o da zayıflamak ve ben bunu başaracağıma inanıyorum:)durmak yok yola devam

Merhaba canım umarım hedeflerimize ulaşacağız. Bende bu kiloları üniversiteye hazırlık döneminde aldım, biliyorum çok stresli bir durum. Hoşlandığın çocuğu pişman etmek istemen de seni motive eder ama bence kendin için zayıfla çevrendekiler zaten sana başka bir gözle bakmaya başlarlar. Çünkü ben de bu zamana kadar hep başkaları için diyetler yaptım bu sefer sadece kendim için, özgüvenimi yerine getirmek için kilo vereceğim. Birbirimize destek olabiliriz. Tanıştığımıza memnun oldum :)

çok teşekkür ederim ve çok haklısınız herşeyden önce kendin için zayıflamam en doğrusu:) başaracağız hep birlikte bu baş koyduğumuz yolda.bende Bi kaç gündür diyet yapıyorum yeşil çay ve liptonun on bitkili çayını içiyorum sık sık ve beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan:))

Ben yeşil çay kullanmıyorum çok bilgim yok ama fayda gördüğünü söyleyen çok kişiye rastladım. Yalnız sürekli kepekli ekmek yemek kansızlık yaparmış, o yüzden arada sırada yine beyaz ekmek yemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…