Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

pison sende hiç belirti var mı. varsa neler oluyor. ben daha önce hamile kaldığımda neler oldu hiiiiiç hatırlamıyorum yaaa. ama sanırım olsam bi belirti bişey olurdu. ne göğüslerde şişlik ne bişey var

Kızlar kenzÜl arŞ kaÇ defa okunacak dÜn ben İkİsİnİde okudum ama nekadar okunacak nasıl okunacak bana da bİ anlatsanıza ya baŞladım devam ettİreyİm bİzİm İŞyerİndekİ bİ Çocukta vakİa sÜresİnİ oku dedİ Özellİkle evlİ kadınlar okursa evlerİnden bereket eksİk olmaz dedİ

canım benim bildiğim günde bitmesi değil 41 günde 41 tane okuman . ama yanlışta olabilir

bal polen bide bişi daha varya unuttum

bu karışımı yaparken nasıl bala kullanıosunuz.gerçek bal olması lazımmış.
bide napiodu buuuu

40 gün aralıksız önce 1 Fetih Suresi sonra 1 Fetih Duası okunur.

ALLAHÜMME YE EVVELELEVVELIN.VEYA EHIRİL EHIRİNE Bİ HAKKI İNNE
FETAHNE LEKE FETHEN MUBINEN.VEYA HALİKALERDIYNE Bİ HAKKI İNNEN
FETEHNE LEKE FETHEN MUBİNEN.VE YENSURAKELLAHUNASRAN AZİZENBİ
HAKKI İNNEN FETEHNE LEKE FETHAN MUBİNEN.ALLAHÜMME YE
MUĞISELMUSTEĞISİNE EĞIŞNİ VEYA MUCİYRALMÜSTECRİNEBİ HAKKI İNNEN
FETEHNE LEKE FETHAN MUBİNEN.HASILE MÜRADİ VE MAKSUDİ Bİ HAKKI İNNEN
FETAHNE LEKE FETHAN MUBİNEN .ECIRNİ YA EMENEL HAİFİYNE VEYA DELİLEL

MÜTAHHIRİNE Bİ HAKKI MUHAMMEDİN VE ELİHİ ECMAİN

VE YA KADİYEL HACET VE YA MUCİBET DEAVET .VE YA RAFİAT DERACET.RABBİ
LE TUEHIZNİ BİME NESİTU VELATURHIKNİ MİN EMRİ USRAN VE SALLALLAHU
ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ELİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.VELHAMDULİLLAHİ
RABBİL ALEMİN
emegıne saglık cnm aylaştıgın için sagololumunekankayizsmile

anladım canım kenzül arş ve fetih süresimi yoksam sadece fetih süresimi canım

ayşegülüm yazmış ya bende öyle biliyorum yani fetih suresi 41 gün. kenzülarş hergün ama ben ikisini birlikte okuyorm. Allah büyük İnşallah dualarımız kabul olurda .kucaklarımız ve ellerimiz boş dönmeyiz canım

ayşegülüm yazmış ya bende öyle biliyorum yani fetih suresi 41 gün. kenzülarş hergün ama ben ikisini birlikte okuyorm. Allah büyük İnşallah dualarımız kabul olurda .kucaklarımız ve ellerimiz boş dönmeyiz canım

allahım kabul eder inş.bende okumaya devam edeyim ozman

Kızlar ben geldim koçişi işe geçirdim biraz işim var ama hem işimi yapar hem takip ederim sizi...
PıSON canım tebrik ederim yinede silikte olsa pozitifi görmüşsün kan testi yaptırabileceğin yakın bir yer varsa yaptır rahatlarsın canım veyada ewe giderken bir eczaneden yine test al ewde yaparsın canım...

Back
X