Citolcüm bildiğim kadarıyla bu evi yeni yaptırdınız, çok beğendim gerçekten çok güzel, hayrlı olsun.
Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin inşallah.
Dublex evleri her zaman sevmişimdir.
Seninkide çok güzel canım. Huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum evinizde..
citol'cüm iyi günlerde oturun evinizde..Çoluk çocuk hep neşeli ve sağlıkla geçsin günleriniz..
Sana sorucaklarım var..:):)
1-düdüklüde ne pişiyo..??Güya diyetteyim ama aklım yemekte..:roflol:
2-Güzel ama kocaman olan evi nasıl temizliyosun,nasıl organize oluyosun..benim evim şey kadarda,söylemiyeyim şimdi yinede başa çıkamıyorum..:kedi:
3-Duvarda asılı olan bağlamayı kim çalıyo??..En sevdiğim enstürmanlardan biri..Fırsat bulduğum en kısa zamanda kursuna gidicem..
Son olarak benim kahvem şekerli türk kahvesi lütfen..:1rolleyes:
dublex ve bahçeli ev en büyük hayalim. çok güzel herşey kocaman ev ve bahçe iyi günlerde oturun huzurla yaşlanın.
bahçeye birde köpüş alın:)))
bende 2 tane var apartman dairesinde sıkışıp kaldık.1 tanede annemde bıraktım o da evde sıkıştı kaldı. bahçemiz olsa gündüzler şöyle bir koşup oynar kazarlardı etrafı. ahh ahh çok özeniyorum böyle evleree..
maşallah diyorum canım.
citolüm allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin güle güle otur
düdüklüde ne pişiyo merak ettim yena gibi ilk gördüğümde resmi hemengözüme çarptıda insanın aklı fikri boğaz olursa:))
üst kat taki çiçekli halına bayıldımmmm
mutfaktaki kiler dolabı falan çok otantik bence bozma valla sen bu evde iyi zayıflamıyon temizliği zaten 1 haftanı alır bahçe de bi harika kimbilir biz askeriz tain falan senin tarafa çıkarsa bahçende bi kahveyi yudumlamak isterim bahçe demişkene yazın yaptığın közde bidonda yaptığın mısırlarıda unutmadım mümkünse onuda alayımm kahvenin üstüne:)) akdeniz bölgesindesinesin sanırım bahçede herşey var
amin nnnn cümlenize nasip etsin rabbimNe kadar büyük evin var.Maasallah.Huzurla oturun insallah.
allah saglık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin citolcüm :Saruboceq:
sanada izletim cnmay ben de kahveye geldim ders molasından çitolcüm:) güle güle oturun videoları da merak ettim valla ben de türküye bayılırım. sevgiler.
Güle güle,huzur ile oturun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?