Civcivim melek oldu ve onun kalbinin durduğu gece bana malum oldu.

Ilkkar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
953
646
48
39
Ben bugün artık benimle olamayan bebeğime ninni yazdım. Acıklı bir ninni. Kalbimin ağrısı hiç geçmeyecek gibi geliyor. Hayatta sanki bir amacım kalmamış gibi. Sanki sadece anne olmak için doğmuşumda görevim başarısızlıkla sonuçlanmış gibi. Kontrol benim elimde miydi, ben miydim bebeğimi koruyamayan bilmiyorum. Neden kalbi durdu, patalojiden ne sonuç gelecek,yada herhangi bir sonuç gelecek mi? Gelse dahi gelen sonuç beni tatmin edecek mi. Huzura erebilecek miyim bilmiyorum. Bir anne olarak başarılı olamamış, bebeğimi vücudumda hayatta tutamamış gibi hissediyorum. İlk bebeğim gitti, onunla birlikte kalbimin bir parçası gitti gibi hissediyorum.

:KK42: sımsıkı sarılmak istedim şimdi sana... kelimeler kifayetsiz çünkü... :KK74:

:KK42: sımsıkı sarılmak istedim şimdi sana... kelimeler kifayetsiz çünkü... :KK74:

Böyle söylemen ne iyi geldi sanki çok yakın bir arkadaşım yanındaymışda sımsıkı sarılmış gibi. Çok teşekkür ederim.

cok gecmis olsun gercekten insani yipratan bir olay bende gecen hafta 8 haftalik bebegimi dusurdum senin yasadigin tum duygulari yasadim hickira hickira agladim benim 3 bebegim olacakti allah sana sabir versin benim icinde sanki dunya durmus gibiydi hicbirseyin onemi yoktu.simdi daha iyiyim zamana ihtiyacin var zaman herseyin ilaci gercekten

Ben bugün artık benimle olamayan bebeğime ninni yazdım. Acıklı bir ninni. Kalbimin ağrısı hiç geçmeyecek gibi geliyor. Hayatta sanki bir amacım kalmamış gibi. Sanki sadece anne olmak için doğmuşumda görevim başarısızlıkla sonuçlanmış gibi. Kontrol benim elimde miydi, ben miydim bebeğimi koruyamayan bilmiyorum. Neden kalbi durdu, patalojiden ne sonuç gelecek,yada herhangi bir sonuç gelecek mi? Gelse dahi gelen sonuç beni tatmin edecek mi. Huzura erebilecek miyim bilmiyorum. Bir anne olarak başarılı olamamış, bebeğimi vücudumda hayatta tutamamış gibi hissediyorum. İlk bebeğim gitti, onunla birlikte kalbimin bir parçası gitti gibi hissediyorum.

canım bu şekilde kendini suçlama çoğumuzun başına geldi bu.evet başta ister istemez kendini suçluyorsun ama.inançlı olman gerekiyor Allahın verdiği candı yine o aldı.alışmak çok zor,unutmak imkansız.hayat bir şekilde devam ediyor.dua etmekten başka çare yok Allahm kimseyi bu şekilde sınamasın.Allahım güç,kuvvet,sabır versin inşallah...

Slm aarkadaşm öncelikle geçmiş olsun bnde 3 hafta önce her şeyden habersiz kontrole gitti 10 haftalık olması gereken bebeğim 8 hafta da Kalbi durmuş dr söyleyince rüyada zannettim kendimi ağladım sırları ama boş her şey rabbim verdi o aldı şimdi daha iyiyim zaman gerekli sanada gerçekten çokk zor seni çok iyi anlıyorum Rabbime dua edelim inşallah daha sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize

Ahhh acını içimde hissettim desem..
Ah ne denir ki.. Ne denir ki:(:(

ben 23 ve 16 haftalık bebeklerımı kaybettım 2 ay oncede 5 haftalıktım ama nasıp olmadı rabbim sana bırdaha yasatmasın hayırlısı de kromozom testlerını ve trombofoli paneli testlerını ayrıca touch testlerını yaptır arastırma hastanelerınde yapılıyor bu testler mutlaka yaptır ıkıncıye kalmadan rabbım ıcıne huzur versın

Evet insana malum oluyor , bende 2.düşüğüm geldi aklıma.Gece o kadar kötü duyalar gördüm ki vucüdum özellikle rahim bölgem o kadar zorlanıyordu ki...Zar zor uyanıp lavoboya gittim , tuvaletim var gibi ama yok gibi gelmedi birşey kan ter içinde kalmıştım.Sabah doktora gittim ogün kalp atışlarını duyacaktım ama kesesi bozulmuştu.Hamile kalmadan öncede bembeyaz tenli, pırıltılı kupeleri olan pembeler içinde bir kız bebek gördüm nasıl mutlu olmuştum .Allah o ay hamile kalmamı nasip etmişti.Ama gitti melek oldu.

Allah hepinize sabır ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:KK12::KK61:

Yanlış anlaşılmasın ilk ifade smile yanlışlıkla olmuş düzektemedimde :(

Allah sabirlar versin..tekrar anneligi yasamayi nasip eder insallah sizlere..

Canlarim Rabbim sizlere en yakın zamanda sağlıkla hayirla gelecek evlatlar nasip etsin inşallah inşallahhhhh

Back
X