sımsıkı sarılmak istedim şimdi sana... kelimeler kifayetsiz çünkü...
Böyle söylemen ne iyi geldi sanki çok yakın bir arkadaşım yanındaymışda sımsıkı sarılmış gibi. Çok teşekkür ederim.
Ben bugün artık benimle olamayan bebeğime ninni yazdım. Acıklı bir ninni. Kalbimin ağrısı hiç geçmeyecek gibi geliyor. Hayatta sanki bir amacım kalmamış gibi. Sanki sadece anne olmak için doğmuşumda görevim başarısızlıkla sonuçlanmış gibi. Kontrol benim elimde miydi, ben miydim bebeğimi koruyamayan bilmiyorum. Neden kalbi durdu, patalojiden ne sonuç gelecek,yada herhangi bir sonuç gelecek mi? Gelse dahi gelen sonuç beni tatmin edecek mi. Huzura erebilecek miyim bilmiyorum. Bir anne olarak başarılı olamamış, bebeğimi vücudumda hayatta tutamamış gibi hissediyorum. İlk bebeğim gitti, onunla birlikte kalbimin bir parçası gitti gibi hissediyorum.
Slm aarkadaşm öncelikle geçmiş olsun bnde 3 hafta önce her şeyden habersiz kontrole gitti 10 haftalık olması gereken bebeğim 8 hafta da Kalbi durmuş dr söyleyince rüyada zannettim kendimi ağladım sırları ama boş her şey rabbim verdi o aldı şimdi daha iyiyim zaman gerekli sanada gerçekten çokk zor seni çok iyi anlıyorum Rabbime dua edelim inşallah daha sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizeBen bugün artık benimle olamayan bebeğime ninni yazdım. Acıklı bir ninni. Kalbimin ağrısı hiç geçmeyecek gibi geliyor. Hayatta sanki bir amacım kalmamış gibi. Sanki sadece anne olmak için doğmuşumda görevim başarısızlıkla sonuçlanmış gibi. Kontrol benim elimde miydi, ben miydim bebeğimi koruyamayan bilmiyorum. Neden kalbi durdu, patalojiden ne sonuç gelecek,yada herhangi bir sonuç gelecek mi? Gelse dahi gelen sonuç beni tatmin edecek mi. Huzura erebilecek miyim bilmiyorum. Bir anne olarak başarılı olamamış, bebeğimi vücudumda hayatta tutamamış gibi hissediyorum. İlk bebeğim gitti, onunla birlikte kalbimin bir parçası gitti gibi hissediyorum.
Ahhh acını içimde hissettim desem..Ben bugün artık benimle olamayan bebeğime ninni yazdım. Acıklı bir ninni. Kalbimin ağrısı hiç geçmeyecek gibi geliyor. Hayatta sanki bir amacım kalmamış gibi. Sanki sadece anne olmak için doğmuşumda görevim başarısızlıkla sonuçlanmış gibi. Kontrol benim elimde miydi, ben miydim bebeğimi koruyamayan bilmiyorum. Neden kalbi durdu, patalojiden ne sonuç gelecek,yada herhangi bir sonuç gelecek mi? Gelse dahi gelen sonuç beni tatmin edecek mi. Huzura erebilecek miyim bilmiyorum. Bir anne olarak başarılı olamamış, bebeğimi vücudumda hayatta tutamamış gibi hissediyorum. İlk bebeğim gitti, onunla birlikte kalbimin bir parçası gitti gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?