Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Civilimin internet sitesinden alışveriş yapan var mı?

bayramlık elbise aldım kızıma siteden çok güzel birde hırka istemiştim ama kalmamış gelecek yine dedi görevli hala bekliyorum aynı hırkayı burda bir mağazada sordum 40tl dedi şok oldum sitedeki fiyatı 14.40tl fiyatlar gerçekten çok uygun..

bende kizima bayramlik etek, kazak ve beyaz bir yelek aldim(yarasa kollu)
kargo elime gecti gecen hafta persembe gunu.
bugun buradan bir ablaya gosterdim aldiklarimi sence ne kadara almisimdir diye sordum bana 100 e almissindir indirimde falansa 50 olabilir dedi.
ben bu uc parcayi 25 tl ye aldim kargoyla beraber 30 dedim sok oldu.
kaliteli gayet de guzel mallari var...

bende amniyosentez için gititğimde alışveriş yaptım kadıköy ve maltepe mağazasından 10 lu hastane çıkısı tulum pijama bir tane içö dış zıbın , çorap, süslü kilot, 3 lü badilerden patikli altlardan ve birde mont aldım hediye de aldım bir sürü şeye 200 tl para verdik 8 e böldüler inanılmaz güzel ve kaliteli anneme söyledim bebeğe battaineyede oradan alacak battaniye fiyatları falan çok uygun

bende o siteden alışveriş yaptım ama olmayan bebeğime aldım.çok güzel şeyler resimdekilerin aynı geliyor ve siparişte kargoda hiç sorun yaşamadım fiyatlarda baya uygun.ama korkarım ki bu kadar ilgiden dolayı zamanla artırabilirler fiyatları:( bende kısa zamanda hamile kalırım inş.anlamıyorum ya hamile olan bayanlar nasıl bebişerine bişey almak için 5.6. ayı bekliyolar.ben daha hamile kalmadan almaya başladım.çok kötü bu tabi :(

Canım bebeğin olmadan nasıl aldın bizde bebek düşünüyoruz şimdi ama cinsiyet belli olmadan bişey alamıyorum...N aldın oradan sen iki cinsede uyacak...Sabırsızlanıyorum yaaa....

Canım ben sadece bir tek ürüne baktım ve piyasanın 2 katı pahalısına satıyorlardı. Almaktan vazgeçtim. Ferrari marka oto koltuğu alıyordum, iyi ki almamışım. Sonra gittigidiyor ya da n11 den aldım tam hatırlamıyorum.. 2 gün sonra kapıma geldi.

Back
X