3 dakikada çıktıGörünüyor kaç dk da cıktı
3 dakikada çıktı
Kan verdim sonucunu bekliyorum çok heyecanlıyımVardır bence test verebilirsin
Güzel haberler alırsın inş, bize de haber et mutlakaKan verdim sonucunu bekliyorum çok heyecanlıyım
Sonucum çıktıı 20.90 iki gün sonra tekrar kan vericemGüzel haberler alırsın inş, bize de haber et mutlaka
Hayırlı olsun cok sevindim canımSonucum çıktıı 20.90 iki gün sonra tekrar kan vericem
Ben gördümKızlar bende yaptım bugün benim de cok cok silik cıktı reglime 3 gün var ve 1 bucuk yıldır deniyoruz bizde. İhtimal vermedim ama ister istemez heycanlanıyor insan. Fotografta belli olmuyor ama gözle daha net sanki
İlk 3 dakikada cıktı ama markası ilk defa kullanıyorum bende. Art+ı Med diye bi marka. Teşekkür ederim regli olmazsam pazartesi birdaha denicemBen gördüm
Testinizin markası, kaç dakikada çıktığı vs. önemli tabi ki çünkü bazı markalar ne yazık ki kuruma çizgisi bırakabiliyor.
Her gün deneyip koyulaşmayı takip edin.
umarım vardır ve güzel haberler alırsınız
Artimed, days doctor, prodoctor, first test ne yazık ki kuruma çizgisi bırakıyor, sitede bu markaları deneyip hayal kırıklığı yaşayan çok insan var hatta biriside benim. Tekrardan deneyecekseniz bunların dışında bir marka ile denemenizi tavsiye ederim.İlk 3 dakikada cıktı ama markası ilk defa kullanıyorum bende. Art+ı Med diye bi marka. Teşekkür ederim regli olmazsam pazartesi birdaha denicem
Teşekkür ederim ozaman pazartesi sağlık ocağından kan testi yaptırsam daha iyi olcak sankiArtimed, days doctor, prodoctor, first test ne yazık ki kuruma çizgisi bırakıyor, sitede bu markaları deneyip hayal kırıklığı yaşayan çok insan var hatta biriside benim. Tekrardan deneyecekseniz bunların dışında bir marka ile denemenizi tavsiye ederim.
Hayal kırıklığı yaşamamanız için…
Umarım sevindirici bir haber alırsınız
Nasıl istersenizTeşekkür ederim ozaman pazartesi sağlık ocağından kan testi yaptırsam daha iyi olcak sanki
Hangi marka iyidir önerir misinizArtimed, days doctor, prodoctor, first test ne yazık ki kuruma çizgisi bırakıyor, sitede bu markaları deneyip hayal kırıklığı yaşayan çok insan var hatta biriside benim. Tekrardan deneyecekseniz bunların dışında bir marka ile denemenizi tavsiye ederim.
Hayal kırıklığı yaşamamanız için…
Umarım sevindirici bir haber alırsınız
AwoxHangi marka iyidir önerir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?