• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çizgi çok silik ama var mıdır

Busra3525

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
47
26
8
27
Kızlar dayanamadım bugün yaptım Bat bugündü gelmedi bende dayanamadım predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi görebiliyormusunuz

Eklentiler

• IMG_3934.webp
    IMG_3934.webp
    10 KB · Görüntüleme: 389
  • IMG_3936.webp
    IMG_3936.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 372
benim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı

Eklentiler

• IMG_6920.webp
    IMG_6920.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 376
Kızlar bende yaptım bugün benim de cok cok silik cıktı reglime 3 gün var ve 1 bucuk yıldır deniyoruz bizde. İhtimal vermedim ama ister istemez heycanlanıyor insan. Fotografta belli olmuyor ama gözle daha net sanki

Eklentiler

• IMG_5940.webp
    IMG_5940.webp
    146,4 KB · Görüntüleme: 268
Kızlar bende yaptım bugün benim de cok cok silik cıktı reglime 3 gün var ve 1 bucuk yıldır deniyoruz bizde. İhtimal vermedim ama ister istemez heycanlanıyor insan. Fotografta belli olmuyor ama gözle daha net sanki
Ben gördüm 💕
Testinizin markası, kaç dakikada çıktığı vs. önemli tabi ki çünkü bazı markalar ne yazık ki kuruma çizgisi bırakabiliyor.
Her gün deneyip koyulaşmayı takip edin.
umarım vardır ve güzel haberler alırsınız 💕

Ben gördüm 💕
Testinizin markası, kaç dakikada çıktığı vs. önemli tabi ki çünkü bazı markalar ne yazık ki kuruma çizgisi bırakabiliyor.
Her gün deneyip koyulaşmayı takip edin.
umarım vardır ve güzel haberler alırsınız 💕
İlk 3 dakikada cıktı ama markası ilk defa kullanıyorum bende. Art+ı Med diye bi marka. Teşekkür ederim regli olmazsam pazartesi birdaha denicem🙏🌸

İlk 3 dakikada cıktı ama markası ilk defa kullanıyorum bende. Art+ı Med diye bi marka. Teşekkür ederim regli olmazsam pazartesi birdaha denicem🙏🌸
Artimed, days doctor, prodoctor, first test ne yazık ki kuruma çizgisi bırakıyor, sitede bu markaları deneyip hayal kırıklığı yaşayan çok insan var hatta biriside benim. Tekrardan deneyecekseniz bunların dışında bir marka ile denemenizi tavsiye ederim.
Hayal kırıklığı yaşamamanız için… 💕🎀
Umarım sevindirici bir haber alırsınız 🌸

Artimed, days doctor, prodoctor, first test ne yazık ki kuruma çizgisi bırakıyor, sitede bu markaları deneyip hayal kırıklığı yaşayan çok insan var hatta biriside benim. Tekrardan deneyecekseniz bunların dışında bir marka ile denemenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim ozaman pazartesi sağlık ocağından kan testi yaptırsam daha iyi olcak sanki

Hangi marka iyidir önerir misiniz

Back
X