çizgi çok silik arkadaşlar, hamile miyim sizce???

likelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
70
7
Merhaba arkadaşlar. Geçen ay bugün adet olmuştum hormon testleri istmisti adetin 3. Gunu dr ve prolaktin degerim 30 du yani sınırın biraz ustu dostinex verdi neyse kullandim ve ayin 24 u telimdeki uygulamaya göre adet günümdu şimdi test yaptım ve çizgi hayalet gibi ama yok denemez. Sizce hamile miyim ? Nolurrr cevaplarinizi bekliyorum.

Eklentiler

• 20150427_084839.jpg
    20150427_084839.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 584
  • 20150427_084848.jpg
    20150427_084848.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 440
Merhaba arkadaşlar. Geçen ay bugün adet olmuştum hormon testleri istmisti adetin 3. Gunu dr ve prolaktin degerim 30 du yani sınırın biraz ustu dostinex verdi neyse kullandim ve ayin 24 u telimdeki uygulamaya göre adet günümdu şimdi test yaptım ve çizgi hayalet gibi ama yok denemez. Sizce hamile miyim ? Nolurrr cevaplarinizi bekliyorum.

Ben adetimden bir gün önce yaptığımda bile çok koyu çıktığı için bu testlere çok yorum yapamıyorum canım ama şu bi gerçek çizginin yeri değilse o ben de gördüm çoook silik de olsa bişi... Zaten koyu olup olmaması değil silik bile olsa çizgi varsa gebesin demek.. İnşallah gönlünden geçen olur canım...

Canim ben adetimden once yapmistim testi benimde böyle silik cikmisti ayni gun kan testi yaptirdim kanda cikti bence hamile gibisin

canım benim adetimden önce yaptığım test bundan da açıktı adet günü yaptığım bundan biraz daha koyuydu sonra digital testle netleşmişti =) hayırlı olsun hamilesin gibi görünüyor hadi hemen doktora koş bence =)

ayy çok teşekkür ederim sizlere ama ben anadolu yakasındayım dr avrupa yakasında . persembe gideceğim inşallah. belki çizgi o zamana kadar da daha netleşebilir :oops:

canım umudunu kırmak istemem inşallah vardır bebek ama benim de silik çıkmıştı ama kanda çıkmadı en iyisi sen kan tahlili yaptır hemen orda öğrenirsin inşallah mutlu haberlerini alırız

Ben adet günümde yapmıştım silik cikmistim döllenme ylede alakali bişey .. ben aylarca test yaptım gebelik olmayınca silikte olsa çıkmıyor malesef :KK43: bence sizde gebelik var şimdiden hayırlı olsun :KK68:

canım umudunu kırmak istemem inşallah vardır bebek ama benim de silik çıkmıştı ama kanda çıkmadı en iyisi sen kan tahlili yaptır hemen orda öğrenirsin inşallah mutlu haberlerini alırız
acaba neden idrar tahlilinde çıktıki sizinki :KK43: umutlanamk istemiyorum ama umutlanmadan da duramıyorum geçen ay hep tek çzigiydi kesinlikle ilk defa böyle oldu benim

acaba neden idrar tahlilinde çıktıki sizinki :KK43: umutlanamk istemiyorum ama umutlanmadan da duramıyorum geçen ay hep tek çzigiydi kesinlikle ilk defa böyle oldu benim
canım bilmiyorum benim niye öyle oldu ben de çok heveslendim ama maalesef yok inşallah vardır senin bence hemen bugün kan ver

ayy çok teşekkür ederim sizlere ama ben anadolu yakasındayım dr avrupa yakasında . persembe gideceğim inşallah. belki çizgi o zamana kadar da daha netleşebilir :oops:
bende ikincisini yapmadan 2 gün beklemiştim, ,biraz daha koyulaştığını görmek mutlu edio insanı =)

bence kesin hamilesiniz. yani ben hamileyim adetten 2 gün önce bundan çok daha silikti çok şükür hamileliğim sağlıkla ilerliyor. sizinde öyle olur inşallah.

gözünüz aydın bebişiniz gelmiş hayırlısıile kucağınızda görün evladınısı inşallah

benimde adetimden 4 gün geçmişti aynen böyle çıkmıştı tebrik ederim canım. değerin 100 falandır

Kizlar bu da az önce yaptığım test dayanamadim yarin sabaha kadar. :) perşembe doktora gidicem insallah hayirlisi ile hamileyimdir ve kucagima almak nasip olur. Kimin gönlünde bu istek varsa Rabbim nasip etsin.

Eklentiler

• 20150428_150723.jpg
    20150428_150723.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 115
  • 20150428_150713.jpg
    20150428_150713.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 114
X