çizgi film

cartonn networkü izletmeyin çocuklara ..
cayu vardı benim oğlanlar küçükken hala varsa onu izleyebilir..

Bence şimdiki çocuklar cizgifilmlerden değil olaylardan etkilenip korkuyorlar. Yanında haber izliyor musunuz? Ülkede çok korkunc seyler oluyor. Şehit haberlerine iclenip ağlayan çocuklar gördüm. Buna dikkat edin bence.
Ben çocukken vurdulu kırdılı uzaylı dolu cizgifilmler izlerdim ama hiç korkmazdim. Şimdikiler kendi golgesinden bile korkar oldu.

Bizim zamanımızda He-Man / She-La vardı mesela...
Onlar gayet vurdulu kırdılı, kafataslı çizgi filmlerdi.
Fakat biz dört göz beklerdik yayınlanmasını, nefesimizi tutup izlerdik.
Ne psikolojimiz bozuldu, ne de şiddete eğilimli olduk...

Herkesin bir "He-Man" kılıcı vardı o ayrı...

Sözün özü aslında çok doğru bir noktaya değindiniz.
Ebeveynlerin ne izlediği çok önemli.
Ben eve gittiğim zaman TV açık olmuyor ve ben de açmamayı tercih ediyorum.
Direkt oğlumun odasına gidiyoruz ve oyunlar oynuyoruz.
Babası gelince, yemek hazırlama vs. derken eşim ilgileniyor zaten.
TV açtığımız zaman da doğru düzgün birşey izleyebildiğimiz yok desem yeridir.
İki Çalışan ebeveyn olduğumuz için oğlum bizi bir dakika boş bırakmıyor.

Ancak oğlum uyuduktan sonra, dizi setleri aldım mesela, yabancı dizilerden, onun Cd'lerinden takıp 1 bölüm izlersek izliyoruz.
Erken kalktığımız için de her akşam izleyemesekte illa haftasonları 1-2 bölüm izliyoruz sonra bizde direk yatış.

Klasik bir günümüz bu bizim.
Çalışan olduğumuz için bütün gün bilgisayar başındayız zaten.
Haberleri gazetelerden takip ediyoruz (internet haberleri).
Evde de izleme gereği duymuyoruz.

Diziler dersen, takip edecek efor yok bizde...
O yüzden izlememeyi tercih ediyoruz.

evde izliyormu bilmiyorum ama bize geldimi oyundan tv ye fırsat kalmıyor.ama bilgisayarı telefonu kullanabiliyor oralada denk geliyormu bilmiyorum.

aha voltran da vardı
bu yeni nesilin çizgi filmleri bir enteresan :))

benim oglum rafadan tayfa izliyor,guzel bi cizgifilm,paylasmayi arkadasligi vs. ogretiyor.
pepe vs. gibi tek karakter uzerinde yogunlasilmiyor,bi suru cocuk var ve hepsinin rolleri esit bicimde dagitilmis.
sanirim onerilen bi cizgifilm ben oyle duyarak izletmeye baslamistim.

kağıt adam
kamyon kasabası
çilek kız
topsy ve tim
zack ile vakvak
sevimli ayıcıklar
marin in maceraları
bir öğlen bir akşam olmak üzere 2 çizgi film hakkı var, bunlardan hangisi denk gelirse onu izliyor
sanırım sadece minika çocuk çizgi filmlerini izliyor
trt çocuk hiç açılmıyor bizde, keloğlandaki kara vezirden, rafadan tayfadaki adını bilmediğim yaşlı adamdan falan korkuyor, canım kardeşim pepee falan da biraz bebeksi geliyor sanırım bizimkine

Where is chicky var. açın youtube dan bakın. şahane bir şey. her bölümü 1 dk falan sürüyor.

Bir de masha ile koca ayı var. Ona bitiyorum.

Yolda sıkılmasın diye tablete yükledik. bir de baby einstein. onun dışında bir şey izletmiyorum.

Trt çocuk, minika çocuk, disney bilmem ne öyle bir kanal var :)
Bunlar güzel.

Hic izletmeseniz daha iyi olur.biz evde tv yi kaldirdik bozuldu dedik.3 yasinda kizim hic aramiyor tv yi.bi kitap okumustum ondan cok etkilendim.tv nin zararlari hakkinda idi.gunde en fazla 20 dk izletmek gerekirmis mecbur kalinca.hizla akan goruntuler , aniden uzaklasip yakinlasan goruntuler, tv nin yaydigi isik bunlarin zararlarindan bahsediyordu.biz zaten cokacmiyorduk toptan kaldirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…