Çizgi var mı ben mi uyduruyorum 😞

denizperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
1.409
965
53
27
IMG_4856.webp

Sizi üzmek istemem ama ben tek çizgi görüyorum

cok silik var gibi ama umutlanmak icin erken bence.. biraz daha bekleyin. gönlünüzce olur insallah🥰

cok silik var gibi ama umutlanmak icin erken bence.. biraz daha bekleyin. gönlünüzce olur insallah🥰
Ahhh haklı olmanı öyle çok isterdim ki:) ❤️başka yapanlara da baktım genelde böyle çıkıp negatif olanlar olmuş, acaba bu kuruma çizgisi olduğu için mi çoğu kişide çıkıyor, 10 dkda gördüm ben ama 😕😕🙏🏼🙏🏼

Ahhh haklı olmanı öyle çok isterdim ki:) ❤️başka yapanlara da baktım genelde böyle çıkıp negatif olanlar olmuş, acaba bu kuruma çizgisi olduğu için mi çoğu kişide çıkıyor, 10 dkda gördüm ben ama 😕😕🙏🏼🙏🏼
Hangi test bilmiyorum ama 10 dk beklediysen gecersiz sayilabilir 😕

Ben çoook silik gölge görüyorum ama çok çok erken yapmışsın bu testlere de güven olmuyor o yüzden biraz daha bekle bakalım umarım kop koyu çizgiler görürsün 🤲🏻✨💐
Ahhhh ağzından bal damlıyor 🥲❤️🙏🏼 ama kuruma çizgisi gibi geldi bana yoksa direk silik çıkmaz mıydı 🙏🏼 allahım bize de nasip etse keşke 🙏🏼❤️☺️

Demek ki ıslaklıktan kaynaklı gölge oluşturdu sonra da silindi,testin kendi çizgisi görünebiliyor bazen dur bakalım hemen olumsuz olma daha adetine var 🤗
Ya canım bakıyorum ama o gölge hala duruyor inşallah erken olduğu için net değildir inşallah yanıltmaz ya çok istiyorum 14 aydır 🙏🏼🥹🥹

Hanımlar adetim 3 gün gecikti hala bir belirti yoktu bende erken gebelik testi yaptım bugün böyle çıktı sizce hamilelik var mı ilk tek çizgiydi 5 dk içinde bu hali aldı şimdi de aynı böyle duruyor
IMG_3610.webp

Back
X