- 2 Temmuz 2023
- 1.409
- 965
- 53
- 27
- Konu Sahibi denizperisii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim rastgele yaptım ben de adete de daha 8 gün var ama hayal meyal gördüm galibaSizi üzmek istemem ama ben tek çizgi görüyorum
8 gün çok çok erken. Ben adetime 2 gün kala silik çizgi çıkmıştıTeşekkür ederim rastgele yaptım ben de adete de daha 8 gün var ama hayal meyal gördüm galiba![]()
Rüyamda gördüm öyle denemek istedim:) çoook sevindim sizin adınıza. Ah bizler de görür müyüz ki8 gün çok çok erken. Ben adetime 2 gün kala silik çizgi çıkmıştı
Ben cok ince çizgi görüyorum ama bilemedim
Kuruma çizgisi de olabilir mi ama hemen 10 dk içinde gördümBen cok ince çizgi görüyorum ama bilemedim
Ahhh haklı olmanı öyle çok isterdim ki:)cok silik var gibi ama umutlanmak icin erken bence.. biraz daha bekleyin. gönlünüzce olur insallah![]()
Hangi test bilmiyorum ama 10 dk beklediysen gecersiz sayilabilirAhhh haklı olmanı öyle çok isterdim ki:)başka yapanlara da baktım genelde böyle çıkıp negatif olanlar olmuş, acaba bu kuruma çizgisi olduğu için mi çoğu kişide çıkıyor, 10 dkda gördüm ben ama
![]()
Ben çoook silik gölge görüyorum ama çok çok erken yapmışsın bu testlere de güven olmuyor o yüzden biraz daha bekle bakalım umarım kop koyu çizgiler görürsün
Prodoctor canım, 6 7.dkda gördüm ama çok zor görünüyor büyük ihtimal kurumadır herhaldeHangi test bilmiyorum ama 10 dk beklediysen gecersiz sayilabilir![]()
Ahhhh ağzından bal damlıyorBen çoook silik gölge görüyorum ama çok çok erken yapmışsın bu testlere de güven olmuyor o yüzden biraz daha bekle bakalım umarım kop koyu çizgiler görürsün![]()
Kaç dakika da çıktı ki 10 dakikadan sonra dikkate alma , aminnnnAhhhh ağzından bal damlıyorama kuruma çizgisi gibi geldi bana yoksa direk silik çıkmaz mıydı
allahım bize de nasip etse keşke
![]()
7 8 dk gibi fark ettim çektim ama mesela şuan teste bakıyorum çok bir şey görülmüyorKaç dakika da çıktı ki 10 dakikadan sonra dikkate alma , aminnnn![]()
Demek ki ıslaklıktan kaynaklı gölge oluşturdu sonra da silindi,testin kendi çizgisi görünebiliyor bazen dur bakalım hemen olumsuz olma daha adetine var7 8 dk gibi fark ettim çektim ama mesela şuan teste bakıyorum çok bir şey görülmüyor![]()
İnşallahhh canım benim sağolasınDemek ki ıslaklıktan kaynaklı gölge oluşturdu sonra da silindi,testin kendi çizgisi görünebiliyor bazen dur bakalım hemen olumsuz olma daha adetine var![]()
Ya canım bakıyorum ama o gölge hala duruyor inşallah erken olduğu için net değildir inşallah yanıltmaz ya çok istiyorum 14 aydırDemek ki ıslaklıktan kaynaklı gölge oluşturdu sonra da silindi,testin kendi çizgisi görünebiliyor bazen dur bakalım hemen olumsuz olma daha adetine var![]()
Yaa var canım kesin var, adetin geçtiyse kan verHanımlar adetim 3 gün gecikti hala bir belirti yoktu bende erken gebelik testi yaptım bugün böyle çıktı sizce hamilelik var mı ilk tek çizgiydi 5 dk içinde bu hali aldı şimdi de aynı böyle duruyor
Eki Görüntüle 3318600