Çizgi var mı ben mi uyduruyorum 😞

Ya canım bakıyorum ama o gölge hala duruyor inşallah erken olduğu için net değildir inşallah yanıltmaz ya çok istiyorum 14 aydır 🙏🏼🥹🥹
Bende 3 senedir istiyorum daha kırmızı çizgilerle karşılaştım testler çok hatalı çıkıyor o yüzden üzülmeni istemem adetine yakın test yap şimdi çok yanıltır ☹️

Bugün gideceğim inşallah ama sağlık ocağının saatini kaçırdım tıp fakültesinde ne zaman çıkar ki şimdi gidip versem

Ah
Bende 3 senedir istiyorum daha kırmızı çizgilerle karşılaştım testler çok hatalı çıkıyor o yüzden üzülmeni istemem adetine yakın test yap şimdi çok yanıltır ☹️
Ah canım benim. Kıyamam, hepimiz aynı şeylerden geçiyoruz. İnşallah senin de güzel haberini duyarım. Kendimin de:) allah bizlere de sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah ❤️🙏🏼❤️🕊️ güzel sonuca ulaştığında yaz bana ☺️ tedavi görüyor musun , tüp bebek vs düşünüyor musun 🕊️

Ah

Ah canım benim. Kıyamam, hepimiz aynı şeylerden geçiyoruz. İnşallah senin de güzel haberini duyarım. Kendimin de:) allah bizlere de sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah ❤️🙏🏼❤️🕊️ güzel sonuca ulaştığında yaz bana ☺️ tedavi görüyor musun , tüp bebek vs düşünüyor musun 🕊️
Aminn aminnn🤲🏻🤍 famera+ovitrelle denedim tutmadı tek famera kullandım yine nasip olmadı hiçbir problemim gözükmüyor ama hamile de Kalamıyorum 🤷🏼 tüp bebek hiç düşünmedim ama aşılama düşünmeye başladım

Back
X