Çizgi var mı sizce

Monnet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
43
10
3
28
Ya açıkçası adet gecikmemin 11. Günü artık son kez test yapıp konuyu kapatmak için test yaptım şimdi, silik bir çizgi görüyor gibiyim ama bilemiyorum bu kadar gecikmede artık dümdüz bakınca görmem gerekmez miydi çizgiyi

Eklentiler

• IMG_8432.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 61
Evet belli bir şekilde çıkması gerekirdi stresten olamıyorsun adet serbest bırak kendini

Yok aslında saldım baya sıkıntı değil her iki türlüsü de test bir kafamı karıştırdı

Valla canım adet olmadigin sürece umut herzaman vardır eltim tam gecikmenin 21.gununde ogrendi ondan önce çoğu kez test yapti kan verdi bisey çıkmadı

Valla canım adet olmadigin sürece umut herzaman vardır eltim tam gecikmenin 21.gununde ogrendi ondan önce çoğu kez test yapti kan verdi bisey çıkmadı
Kaç haftalıktı peki öğrendiğinde geç döllneme olmuş, demekki gerçekten biraz akışına bırakmak gerek herkes bambaşka tecrübe ediyor

Kaç haftalıktı peki öğrendiğinde geç döllneme olmuş, demekki gerçekten biraz akışına bırakmak gerek herkes bambaşka tecrübe ediyor
5 6 haftalik ti tarlusal bile kullandi kanda negatif çıkınca ona rağmen olmayınca birdaha test yapti oyle ogrendi

5 6 haftalik ti tarlusal bile kullandi kanda negatif çıkınca ona rağmen olmayınca birdaha test yapti oyle ogrendi
Kan hiç vermedim de silik çizgi gördüğümden emin olsam gidecektim bugün, bekleyeyim o zaman son bir testim kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…