- 11 Ocak 2012
- 153
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim canim 224 cikti bu sabahyazının sonunu okumadım diyecektim var bişey sanki ama hamileymşsin dözün aydın beta hgcn kaç?
Cizgi gorme uzmaniyiz :)testin icine düşmüştüm gormek icin aksam yaptigim biraz daha koyu ertesi sabah yaptığım saniyeler icinde cikticizzgiyi gördum benımkı de böyle cıkmıstı
hayırlı ugurlu olsunnn cok sevınıyorum hamıle görunceeee rabbım kucagına almayı da nasıp etsınnnCizgi gorme uzmaniyiz :)testin icine düşmüştüm gormek icin aksam yaptigim biraz daha koyu ertesi sabah yaptığım saniyeler icinde cikti
Amin canim hepimizinkini Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim 2.buarada :)hayırlı ugurlu olsunnn cok sevınıyorum hamıle görunceeee rabbım kucagına almayı da nasıp etsınnn
maşallahhh :))) benım ılk olucakAmin canim hepimizinkini Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim 2.buarada :)
Keseyi cok kucukken gordum ben 4mm idi 4+5 de gordum flu gozdendi yazdi dr bi hafta sonra 5+5 de tekrar gittim bu sefer tam tamina gordum keseyi 13 mm idi sonra 6+3 de kalp atislarini gordum bugun 7+5 baska bi dra gittim yine gordum 2 hafta sonra gel dedi banaAllah tum isteyenlere versin keseydi kalp atisiydi butun bunlari kacinci haftada gördün kizimin dosyasina bi bakicam hatirlayamiyorum :)
Allah tum isteyenlere versin keseydi kalp atisiydi butun bunlari kacinci haftada gördün kizimin dosyasina bi bakicam hatirlayamiyorum :)
Cok tsk ederim senin de bebegin hayirli olsun ayni zamanlarda dogacaklar Allah nasip ederse :) valla benim 2. Bende unuttum :) iste once kese sonra kalp cinsiyet 2 li taramalar falan hep bisey :) buarada ben simdilik sadece folik plus kullanıyorum dr a da haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum ama surekli tansiyonum dusuyo kan ilacina mi ihtiyacım var acaba
Bende 10 gun sonra gitmeyi planliyorum gitmisken keseyi gormek icin inşallah tabi..buarada senin hcg degerin kac cikti tekrarladin mi artis oluyomu diye ben bi kere yaptirdim yine yaptirmayi dusunuyorumİnsallah nasip olursa ayni zamanlarda dogacaklar:)bende folikasit kullaniyorum sadece.kan ilacina henuz ihtiyacin yoktur ilerleyen safhalarda ihtiyac oluyor die biliyorum ama hetkesin bunyeside farkli haliyle.bende pazartesi gunu dr gitmeyi düşünüyorum.
Bende 10 gun sonra gitmeyi planliyorum gitmisken keseyi gormek icin inşallah tabi..buarada senin hcg degerin kac cikti tekrarladin mi artis oluyomu diye ben bi kere yaptirdim yine yaptirmayi dusunuyorum
Bende okuyorum kendimi tutamayip ama Dua edip icimizi rahat tutmak disinda elimizden hic bir sey gelmez Allahin izniyle hersey cok guzel ilerleyecek bizim icin keseyi gormek okadar erken olmaz diye düşünüyorum 1500 e gelince kese gözüküyomus sanirimHcg değerim 109 cikti.bi dahada gitmedim baktirmaya.pazartesi insallah doktora gidecem hem degerime bakar hem kac hafatligim nedir ne degildir yorum yapar.kese daha gozukmez sanirim.Ne zor işlermiş valla acaba beta hcg degerim normal mi internette farkli farkli yorumlar okudum kafam iyce karişti.