Merhabalar benim dun adetime 5 gun vardi dayanamadim yaptim o erken gebelik testiyle ama maalesef hic bir cizgi cikmadiBugün yaptım çıkmadı
Kac gun var adeteben mi yanlış görüyorum çizgi var mı acabaaa?
Geçti 3gün ama bende pko var[/QUOTE en guzeli kan tahlili arkadasim tabi daha gelen giden yoksa
Benm ilk gebeliğimde de böyle çıkmıştı kan ver canım gebelik var bence. Olmasaydı hiç çıkmazdı birşey. Bende pkoyum.Geçti 3gün ama bende pko var
İkinci testiniz de aynı marka mıydı?
Canım bu al bi test mi markası ? Böyle maviydi yaptığım test beni yanıltmıştı böyle hayali çizgi vardı ama hamile değilmişim.bir sonraki ay hamile kaldım. İnşallah hamilesindir ama :))ben mi yanlış görüyorum çizgi var mı acabaaa?
Canim cikmiyor bu testlerde adetten 3 gun sonra bak olmuyor obur turlusuKızlar adetime daha 4 gün var. Dayanamadım yine yaptım yine negatif. Umut yok demi bi bakın siz de.
Umut adet gelinceye kadar vardir umudumuzu kaybetmiyoruzCanim cikmiyor bu testlerde adetten 3 gun sonra bak olmuyor obur turlusu
Canm var gibi duruyor..hayirli olsun...yarin sabah bir daha tekrarla...1 gunde bile belirginlesiyorben mi yanlış görüyorum çizgi var mı acabaaa?
İnşallah vardır ya çok yoruldum her ay aynı duyguyu yasamaktan.Canim cikmiyor bu testlerde adetten 3 gun sonra bak olmuyor obur turlusu
Aynen canim elimizde degil merak ve umutİnşallah vardır ya çok yoruldum her ay aynı duyguyu yasamaktan.
İnşallah vardır ya çok yoruldum her ay aynı duyguyu yasamaktan.
Yok canım bu ay da olmadı.canım naptın ya okudum da merak ettim bende aynı durumdayımda varmıymış bebiş?
hayırlısıyla tez vakitte gelsin inşallah bebişler kuzu bendede bi silik çizgi sendromu var şuanda bi de ben aştım kendimi karbonatla falan da test yaptım kendimce bakalım nolacak sonuç yorma kendini kuzum olacak inşallahYok canım bu ay da olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?