Çizgi yanlış yerde dimi?

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Adetime 3 gün var herhangi bir belirtim yok ama hissiyat diyelim tesy yaptim.böyle çıktı. Çizgi yanlış yerde dimi emin olamadım.geçersiz sanırım.

Eklentiler

• 20170319_221453-1.webp
    20170319_221453-1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 411
Bir tane daha test varsa değerlendir cnm çizgi yanlış yerde tekrarlamanda fayda var

2 çizgi görünüyor ama emin olmak için birdaha yapabilirsiniz.

Evet var sabah idrari ilr yapayim ozaman tekrar ya da adet günüme kadar bekleyeyim.arada kaldım ilk kez gördüm böyle test

Evet var sabah idrari ilr yapayim ozaman tekrar ya da adet günüme kadar bekleyeyim.arada kaldım ilk kez gördüm böyle test

Yarın ilk idrar ile tekrarla cnm. Eğer bu şekilde çıktıysa varsa gebelik kesin tekrar çıkar

Evet çizgi yanlış yerde. Test hatalı bence emin olmak için tekrarlanmali

Bende adet günüm 3 gün geciktiğnde yaptığım bir testte aynı şekilde çıkmıştı 2side birbirine yakındı hatta ben geçersizdir bu deyip 2.ci kez yaptım aynı markayı ondada aynı şekilde çıkmıştı 4 gün sonra kan testim pozitif çıktı hamileyim şuan yani geçersiz diye düşündüğüm test doğruymuş. Hatta eczaneyide arayıp 2 sindede bu şekilde çıktığını söyledğimde geçersizdir dedi ama gebelik varmış demek..

Bende yaptım açıp baktım aynı şekilde görüntü bir değişiklik yok yanyana duruyor çizgiler

Back
X